Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 GoPro SD ERR
Автор: nbratovanov   
Дата:   14-02-14 20:35

Здравейте,

Имам проблем с извличането на информация от GoPro Hero 3. След успешно заснемане на десетина видео клипа възникна проблем с micro SD картата - на дисплейя излезе съобщение "SD ERR". Поставих картата в компютъра, при което системата ме накара да направя форматиране, което не направих. Вместо това пуснах програма за възстановяване на файлове - CardRecovery. След около час сканиране програмата ми изкара 115 файла в MOV формат(принципно камерата ги дава в MP4). Стартирах някои от тях, но без успех - нито картина, нито звук.

Трябва да отбележа, че преди да имам достъп до компютър поставих картата в едно HTC, понеже имах голямо желание да прегледам клиповете(там се появи съобщение "card damaged") - дали това не е причинило проблема? Картата е Sandisk 64GB Class 10 SDXC.

Ще бъда благодарен ако някой ме посъветва как мога да възстановя клиповете!

Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: GoPro SD ERR
Автор: Gam3Ra   
Дата:   14-02-14 21:05

Ето ТУК се споменава, че GoPro Hero 3 не се разбира добре с 64GB карти... и има разни "solutions", но не знам до колко са достоверни.
Общо взето проблема ти се състои в това, че най-вероятно картата си е "забравила/загубила" файловата система. Има програми, които без форматиране могат да я създадат наново, но се надявам тук вече друг колега да бутне рамо...

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »