Автор: Тед
Дата: 13-02-14 11:11
Aз съм ти описал двата варианта - Административния орган - по искане с Доклада на ДСП /Дир.соц.подп/ и чисто юридическия - по Семейния кодекс:)
Ако знаете такива случаи - отново препоръчвам прокуратурата - ще има престъпление.
Събиране пари за адвокати - би възниканл въпроса как бедните и необразованите ще разберат, че има безплатен адвокат /на който някой (не е ясно кой и как и при какви услояи ще му плати/, който да им защити интересите и да обжалва пред съда доклада на ДСП, като извика свидетели или поиска незвисим доклад...за да не бъде подведен и самия съд, който ще изслуша родителите, които ще кажат, че са перфектни и гледат децата си и някой иска да им го вземе...
Пък съда ще е събрал една камара данни - за трудови договори, полицейски доклади /ако има/, бележки от детски градини или училища, може и психолог, свидетели разни и при участието на прокурорската мафия и ще отсъди - взимат им го :)
Докато дрема да дойде моя ред понякога ми минават пред мен тия процедури...
Който има въпроси да ги задава на учредителите:
Учредители на Асоциация за детско развитие "Член 24":
Радомир Славчов
Пламен Борисов
Любомир Данков
Крум Савов
Гергана Манова
Жана Накова
Борис Тодоров
Членове, постъпили в сдружението след учредяването:
Стоян Колев
Орлин Пенков
Даниел Йорданов
Само че няма нито телефон, нито адрес... лице, на което да се оплачите и да подадете сигнал :)
Има e-mail форма... не знам необразованите, бедните как ще я попълнят, за да потърсят защита от Сдружения АДР 24...
За партията :) дано се аргументираш поне от коя партич считаш, че съм аз /може да съм и конструктора на схемите.../.
|
|