Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Интересно хоби - и снимки!
Автор: nyamago   
Дата:   12-02-14 03:23

Попадна ми това материалче и случайно съвпадна с поредното качване във форума на чудото на Бузуджа (много добър вариант, държа да отбележа).

Нашата летяща чиния също носи история и символика и предлага не по-малък визуален потенциал от съветските обекти, но някакси го няма приключението, 'откривателството' като в статията. Адреналина. Или не съм го видял показано досега.

Сигурен съм, че у нас също има индустриални, (бивши) военни, както и 'култови' (буквално) обекти. А има ли из форума любители на изследването (и снимането) им?..

[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Интересно хоби - и снимки!
Автор: rx   
Дата:   12-02-14 04:09

Има. Е, не съм чак такъв екстремист като момчетата, а и едни други, които имат страхотни снимки от Чернобил. Тук обаче циганите не прощават и повечето са оглозгани или има някой сърдит "пазач", който мисли че ще крадеш :)

Ето един сайт който следя - http://www.abandoned.ru/

Автор: nyamago   
Дата:   12-02-14 13:46

ФФ страда от липсата на тагове - от 1 милион снимки все щяхме да открием някои, но сега търсенето е изключително трудно :(

Автор: gmihaylov   
Дата:   12-02-14 15:55

Тук има няколко материала от България, които ми харесват:
Изоставената България

Автор: And   
Дата:   12-02-14 16:44

nyamago написа:

> Попадна ми
> това
> материалче

В него има снимка на Витали, доста известен с негови изяви, за определен кръг хора. Пробвайте като за начало да видите например тези неща 1 и 2 ако ви допада, ето тук неговият сайт с много снимки, текст(на руски/английски) и видео. Момчето се казва Виталик Раскалов на 20 години. Приятно гледане [smilie3]

Автор: dolmov   
Дата:   12-02-14 20:58

Изоставена фабрика в близост до В. Търново
Имам някъде още снимки с разпиляни учебници от 89-90 година - явно тогава е свършило всичко..

Автор: rx   
Дата:   12-02-14 23:14

Тъжно е, че ако тези развалини бяха в западна европа, щяха да са музеи и входа щеше да е 5-10-20 ойро, докато тука сме... свини.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »