Автор: Myth
Дата: 09-02-14 22:44
Извинен си, ами да не си ми обяснявал лично на мен, на достатъчно хора обясни обаче в темата за Дунавските езера и Нешънъл Джиографик.
изобщо не обсъждам снимките и това дали стават или не.
Е ако не си забелязъл ние ТОЧНО СНИМКИТЕ ОБСЪЖДАМЕ, а ти реши, че фотографа сме натирили у кофата, пък ние за него нищо не сме казали.
(и човек) е невъзможно без да уважаваш (дори и да не разбираш или не харесваш) чуждия труд.
Тук дори не сме говорили за уважение на чуждия труд, говорим, че обработката е несполучилива и, че не я харесваме, дали уважаваме труда който фоторетуширащия е положил изобщо не сме говорили.
Но все пак ще ти кажа какво мисля за уважението на положения труд, много често труда се уважава според резултатите и редица други фактори, а не просто заради самия труд.
Нарекох те псевдоморалист защото в темата за Дунавските езера се скъса да обясняваш колко грозно било и какви хора били, как можели те снимкиите да не харесват, зад тях знаели ли били коя авторка седяла и колко била допринесла към фотографията. Ок, никой няма нищо против авторката, не видях дори някой да я беше споменавал и обсъждал, до момента в който "Ама знаете ли КОЯ е..."
Амъ пък ти прочете ли добре, че обсъждаха хората конкретни кадри, без изобщо да споменават на кой автор са. Тук същата работа ние обсъждаме, че обработката е зле (според нас) ти пак намеси автора като разбира се не пропусна да наблегнеш, че бил на Пърпъл (не че е вярно де).
Ни е за какво говорим, ти за какво говориш. И всъщност надменното отношение идва от теб, цитирам
"Автор: niki777
Дата: 09-02-14 17:43
айде и на диийп пърпъл фотографа отиде в кофата ![[smilie25]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif)
"
Демек бе "к'ви сте виеееее бе, че ще обсъждате фотографа на на Дийп Пърпъл"
И не на последно място при бързото писане и аз допускам ужасно много грешки, ама все пак изриченията започват с главна буква собствените имена също.
Ай със здраве!
|
|