Автор: igg
Дата: 03-02-14 20:53
Аз съм 1-ва година фотография в НБУ и много се зарадвах,че ще снимаме на филм,защото до сега наистина никога не бях снимал и ми е интересно и искам да се уча. Само 1-вата година се учи на филм да се снима, но аз ще продължа да снимам на филм като хоби. Темите са доста лесни и приятни, много ми е интересно и нямам търпение да видя какво съм направил и нямам търпение да си проявя филмчетата ми. Това да снимаш на филм ще се научиш на много неща,да мислиш преди да натиснеш просто "копчето" ,а не да направя серия от кадри да видя кои настройки са най-добри и после да правя 100 кадъра и от тях да стават 10, така поне мислиш преди да натиснеш "копчето" всичко много добре го премисляш и е много полезно после при цифровата фотография. Просто колежката,която е дъщеря на приятел на NORMAN-KUK не е разбрала какво трябва да снима, никой луд няма да ни даде да снимаме на лента в студио, явно не идва редовно в лекциите, малко ни е изложила и после защо има лоши мнение за НБУ. И според мен е именно това да се научим и да снимаме на филм, за да знаем какво е било преди години и после да учим цифрово. Аз съм много доволен от фотографията в НБУ,говорил съм си с колеги от по-горни курсове какво учат и т.н. и да заслужава си да се учи в НБУ фотография, нашите преподаватели са действащи фотографи, едни от най-добрите на световно ниво бих казал. Това е моята гледна точка и виждания,може и да има хора, които не споделят мнението ми, но аз съм доволен.
|
|