Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Вечерна разходка - Камен дел
Автор: munich   
Дата:   17-01-14 19:25

Здравейте,

след като разгледах снимки от Камен дел вечерно време, по време на мъглите, много ми се иска да се кача някоя вечер и да поснимам малко. Попринцип то излиза, че хич не е малко ходене /не съм се казвал и летем дори/, но ако се съберем повече хора това би улеснило нещата.

Има ли желаещи и смятате ли като цяло може да се направи, при положение, че се качим с коли до завоя ипосле ходим още час и нещо?!

[beer] [beer]

Поздрави!

Отговори на това съобщение
 Re: Вечерна разходка - Камен дел
Автор: k7   
Дата:   17-01-14 23:51

Аз съм за!

Автор: hose   
Дата:   18-01-14 00:29

всичко може, въпроса е да уцелиш времето и мъглата ;)

Публикацията е редактирана (18-01-14 00:52)

Автор: rx   
Дата:   18-01-14 01:41

Кое му е многото ходене? От Алеко тръгваш по зимната към черни връх и на "кръстовището" продължаваш към Ушите... цялото нещо е равно като гърдите на чалгаджийка преди да изгрее, с изключение на баирчето до паркинга на Алеко :) Според мен такова нещо трябва да се случи с нагласата да се изчака изгрева там, въпреки, че честно казано точно там освен за панорамна снимка на софия, не е кой-знае колко фотогенично още повече по това време. Миналия уикенд бях там. Иначе подкрепям мероприятието и бих дошъл :)

Публикацията е редактирана (18-01-14 01:59)

Автор: stardriver   
Дата:   18-01-14 04:55

от Алеко е под 1ч. цялото ходене

Автор: elmago   
Дата:   18-01-14 06:23

40 минути да бъдем по-точни...

Дата:   18-01-14 06:26

Това е фотофорум, не би било, ако има тема без пишкомерене [smilie18] Аз пък го вземам за 2-3 ч - снимам, размотавам се, излежавам се и се наслаждавам на природата доколкото я има там :)

Автор: Svetlio70   
Дата:   18-01-14 09:27

Никакво пишкомерене не е.Да каже някой че е много значи или не е ходил или е много зле с тая гимнастика.
От х.Бор е точно 40 минути с лежерно ходене.Това е по-добрия вариант според мен.Поне няма да ви брули вятъра по Платото.

Дата:   18-01-14 10:37

А, това е добро уточнение, защото от алеко за 40 си е бързоходство

Автор: my.point.of.view   
Дата:   18-01-14 10:49

аз бих дошъл, обаче съм бавен в ходенето и снимането. ако има още някой бавен, идеално. че с тия късите краченца, закъде, питам аз...

Дата:   18-01-14 11:08

каква е прогнозата за довечера? ако предвиждат пак мъгла, направо да се организираме - не е кой знае какво, една среща, делим парите за газ/бензин и нагоре…

ако няма нещо за снимане, поне ще се разходим

Дата:   18-01-14 13:10

Е много се радвам, че толкова хора са се появили. Вчера вечерта нещо беше вяло.

Аз съм напълно ЗА, и реално не ми пречи и 2 часа да ходим, просто незнам пътеките и затова. Но ако е само 40 минути, още по-добре. Ако предвидим предварително няма лошо да изчакаме и изгрева.

Поне вчера вечер беше перфектната възможност, защото аз се качих до Драгалевци при Воденицата и още там беше абсолютно свободно, но разбира се е прекалено ниско, за да се получи същия ефект.

Парите ще ги разделим без проблем, да. То за съжаление надеждна прогноза незнам дали ще намерим, по-скоро късния следобед да пишем пак?

[beer]

Дата:   18-01-14 13:23

Момчета, я кажете, вие сте с идеята да се снимат светлините на София от планината, правилно ли разбирам?
Щото мене и разни чудни пънове, дънери, паднали дървета под крив ъгъл и всякакви страховити лишеи и мъхове ми вършат идеална работа... малко да се направя на пикторалист и аз, кога ми почерня ..., кога станах калайджия, де, ама поне желание имам : )

Дата:   18-01-14 13:29

изгрева… по-добре да се тръгне към 4-5 сутринта, какво ще правите цяла нощ горе?
не знам дали има и работещи хижи в района

my.point.of.view - гони се това - http://inasearchofbalance.wordpress.com/2014/01/08/step-outside/

Дата:   18-01-14 13:50

О, разбирам.
Мене ме вълнуват нощните снимки на гората.
Без обитателите да влизат в кадър, надявам се : )
Светлините на София ме интересуват, но техниката ми не е на ниво, за да правя подобни кадри.
Ще се огранича до снимане от 3 метра.

Автор: E.Yonkov   
Дата:   18-01-14 15:52

Казано в цифри качването от х.Бор е с около два пъти по-голяма денивелация (приблизително 200 метра) и около два пъти по-кратко като разстояние спрямо изкачването от Алеко. Не съм я минавал по тъмно пътеката от Бор, но предполагам че ще иска добро осветление и стабилни обувки за вероятно пързалящите се (по това време на годината) камъни. Иначе в боровата гора преди да се излезе на Платото сигурно също могат да се измислят добри идеи за снимане.

Дата:   18-01-14 19:19

Днеска май за съжаление ще е чисто... [smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »