Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на медия за печатане при EPSON L800
Автор: metodiev_martin   
Дата:   13-12-13 17:55

Обръщам се към ползващите въпросния принтер. Каква хартия ползвате и какви са отзивите ви за предлаганата от фактор.бг медия за печатане. Така се случи, че преди година си продадох принтера заедно с хартията, която си бях взел първоначално (мисля, че беше luster 200), а се оказа, че съм си загубил и мострения мини-каталог за медии Katana.
Сега мисля, отново да си взема същия принтер и се чудя каква хартия да поръчам.
Ако се сещате за някакви предимства и недостатъци, при различни медии, споделете.

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на медия за печатане при EPSON L800
Автор: qavkata   
Дата:   13-12-13 18:59

Обади им се да ти изпратят разпечатки и сам ще си преценш. Сигурен съм, че няма да ти откажат.

Автор: metodiev_martin   
Дата:   13-12-13 19:17

Те ще ми изпратят с принтера нов каталог, но предпочитам да взема хартията и принтера заедно, да не се занимавам допълнително с куриери след това.
Гледам, че са пуснали нови попълнения А4, както и такива нискобюджетни от 0,28 - вярно 190гр. кв. м, но пък за обложки на кутии за DVD мисля, че ще върши работа.
За останалите снимки, мисля с един познат да си разделим 2 пакета лустър 200 и силк мат 255

Автор: qavkata   
Дата:   14-12-13 00:45

Аз имах предвид преди да купиш принтера да им искаш мостри. Иначе аз ползва гланс 255гр. и съм доволен.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »