Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор между OLYMPUS XZ2 или Fujifilm XF1
Автор: kasad   
Дата:   05-12-13 22:02

Чудя се за подарък за един от двата компактни. Четох , гледах семпли, рецензии и .........и..не знам! Ако някой е пипал поне единият от моделите да каже няколко думи за него и най-вече ако е пипал и двата. Питай патило а не...-по тоя принцип сега ще се водя, въпреки, че и двата ми импонират. Пак подчертавам, не е за мен, но е за скъп за мен човек и много държа на подаръка, аз не искам и не снимам с компактни, въпреки че не бих отказал да пробвам. Не става дума за безогледалки или за сонито, просто питам за тия два модела,питам за лични впечатления. Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Избор между OLYMPUS XZ2 или Fujifilm XF1
Автор: mmjm   
Дата:   05-12-13 22:27

XZ2 в момента е на чудесна цена, апаратът е повече от добър. За Фуджито не мога да кажа нищо. За тази цена олито в момента е най-добрият избор. Чудесен подарък би бил и Nikon Coolpix P330.[smilie24]

Re: Избор между OLYMPUS XZ2 или Fujifilm XF1
Автор: didesignbg   
Дата:   06-12-13 08:34

ХF1 е едно малко бижу, изглежда невероятно и е доста компактен. Бих те посъветвал обаче преди да го купиш да го пробваш. Момента с включването чрез вадене на обектива и завъртане не е за всеки. Да напомня на работата с телеметричен и сгъваем обектив, но далеч не е интуитивно за всеки. По-скоро е в графата ненужно усложнение. След XF1 има по-конвенционален модел XQ1 със новият сензор от Х20 и нормално включване + варио.
Дали XZ2, или XF1? За мен са два различни апарата, олито е в класа на Canon G, където е и fuji x20. XF1 е по-скоро от типа на Canon s100.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »