Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Колеги има оферта за 20GB безплатно онлайн простр. за снимки музика и документи
Автор: mgerov   
Дата:   02-12-13 20:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Колеги има оферта за 20GB безплатно онлайн простр. за снимки музика и документи
Автор: luboar   
Дата:   02-12-13 20:12

Аз имам 1 терабайт фрий пространство. Защо да използвам предложението ви ?
Само ако ми платите !?

Re: Колеги има оферта за 20GB безплатно онлайн простр. за снимки музика и документи
Автор: J0R0   
Дата:   02-12-13 20:19

Не е важно колко ти е пространството, а колко ти е бърза връзката към него.
Аз се отказах от по-голямо пространство в ЦХ.ком в полза на Гугълдокс.
Този сайт бих го отворил само ако е на български сървъри.

Автор: swan_   
Дата:   02-12-13 20:20

Аз имам 60ГБ в дроп-а. :)

Дата:   02-12-13 20:21

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: luboar   
Дата:   02-12-13 20:23

со, ти си посредник на ъслуги.

ред:
"...Честито,
То е за тези които нямат, и аз не съм свързан с тази ъслуга..."

Публикацията е редактирана (02-12-13 20:28)

Автор: джъмбо   
Дата:   02-12-13 22:57

идеята е да се набълбука с повече място ако успее да убеди нови последователи [cool]

Автор: hose   
Дата:   02-12-13 23:30

в което няма нищо лошо, и двете страни получават по 5 Гб, има стара тема за копи-то, само дето в последно време не ми харесва, крашва и бъгва, новата бета версия стои почти неизползваема от поне два месеца, понякога забива, аз имам 2 акаунта - излизам от единия - влизам в другия и… пак се оказвам в първия [smilie18] или след като се качи файла излиза съобщение че не се е качил и разни други такива…

въпреки това работи когато трябва да шерваш файлове с много хора и за по-дълго време

но за постоянно архивиране - не ви съветвам, никак дори...

Автор: asahi   
Дата:   03-12-13 00:11

Няма нищо лошо, но кому е нужно? Горчивият ми опит показва, че след време безплатните облаци стават платени или изчезват. За сметка на това не вършат много работа.

Автор: igg   
Дата:   03-12-13 12:02

https://shared.com/
ето ти за 100гб безплатно постранство

Автор: sherbit   
Дата:   03-12-13 12:08

Google е добър вариант: тенденцията е да расте безплатното пространство и шанса да ти кажат, че имаше 2-3 месеца да си махнеш нещата, щото го закриват клони към 0.

Автор: b0bb0   
Дата:   03-12-13 21:00

Точно за гугъл все ми се струва, че един ден ще кажат "давай по долар на месец" да използваме услугите и базата им.

Дата:   04-12-13 11:27

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »