Автор: geokar
Дата: 30-11-13 18:37
Нямаше да я пускам тази тема, няма да се сърдя и ако администраторите я изтрият, може би е работа за "лични", но тъй като предполагам, че има и други, споделящи "съдбата ми", все пак я пусам:
И така - имаме потребител, регистрирал се е човека във ФФ, даже една снимка се е постарал да качи и в едив момент се захваща да пише във форума - за два дена - три теми под надслов: "Какво й е на тази снимка". Очаква, човекът, обективно мнение под фотографията, някои се връзваме и си го даваме, като, обаче, изказваме опасения, че снимките се обсъждат по галериите, ако вземем да качваме за мнения всички снимки, дето са ни направили впечатление (в сайта има бая снимки!) във форума, този форум има опасност да се задуши. Е да, ама не! Понеже искрено поисканото ни мнение се различава от това на пусналия темата, ние се оказваме блокирани от него. И трябва да водим спора на "нова територия+, сиреч - сами да пускаме теми по повода. Преди време една уважавана от мен потребителка се опита да пусне тема със, според нея, недооценени снимки от галерията. Това беше само една тема за много снимки, то въпреки това я предупредиха (и аз, в това число), че не е подходящо - снимките се пускат, оценяват и коментират в галериите, това е принципът на тоя сайт, изключение правят темите за незабелязаното ценно в "представяне", там се влиза по-рядко и подобни теми имат резон. Очевидно е, че ако подобна практика се поощри, мнозина ще могат да си покатерят цялата продукция във форума в толкова теми, колкото са шедьоврите им под заглавие: "Какво мислите за тази снимка - от 1 до 1001" и не знам какво ще се получи от този форум. Затова апелирам - снимките - в галериите, а какво мислим за тях, ако изобщо неща мислим - пак там, под тях. Жалко, че се налага да отварям нова тема, вместо да дискутирам под онези, които са я подбудили, то, както казах - там съм блокиран. И, предполагам, не само аз. У ако допреди съм бил готов да допусна някакви благородни подбуди у автора, пускащ тези теми и да се опитам да го посъветвам, то след блокирането всичко ми е ясно. И той е от вида: "Искам вашето мнение и то трябва 100 процента да съвпада с моето!" Според мен въпросът е принципен и трябва да бъде повдигнат, вие как мислине?
|
|