Автор: ivjordan
Дата: 28-11-13 00:10
Темата има потенциал за около 20-30 страници, но е необходимо авторът леко да конкретизира изискванията. Така е твърде общо и няма дразнител за феновете на "Сони". Макар че, за тях просто наличието на нова тема е дразнител.
Аз силно подозирам, че ако утре пусна тема "Новите ми кюлоти с надпис "Canon" или "Nikon" да бъдат, ще се развихри щура дискусия, в която ще ми обяснят, че на най-готините кюлоти на света по дефиниция пише "Sony", а освен всичко друго, кюлотите "Sony" могат да се перат ръчно, докато старите и закостенели кюлоти "Canon" или "Nikon", не само че се перат само в автоматична пералня, но също така се нуждаят от специализирани перилни препарати, които, освен че са скъпи, не перат много добре.
Много важно предимство на кюлотите "Sony" е, че те винаги са изгладени и не е възможно да получиш леко замазания и измачкан вид, типичен за кюлотите "Canon" или "Nikon".
Това се дължи на супер-иновативната технология на заплитане на плата за кюлоти "Sony", който позволява същите да се изглаждат само с едно движение върху всяко, произволно избрано влакно от заплетката. Особено полезно е това в тежки светлинни условия, където ти реално не виждаш отделните влакна на платното, но интуитивно усещаш водещото влакно и осъществяваш пълно изглаждане на кюлотите.
Следва също така да се отбележи, че кюлотите "Sony" са съвместими с произволни конци за кърпене, докато остарелите кюлоти "Canon" или "Nikon" се нуждаят от стриктно специализирани конци.
И на не последно масто, в БГ има няколко много кадърни шивачи, които кърпят кюлоти "Sony", докато другите кюлоти следва да се пращат в чужбина дори за най-дребно закърпване.
|
|