Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 RQ:Тайните на цифровата фотография от Скот Келби
Автор: Neuromancer42   
Дата:   07-11-13 00:03

От съвсем скоро се занимавам и чета за фотография, от днес имам първия си хубав фотоапарат. Обаче дори аз знам, че тази книга е задължително настолно четиво за всички начинещи. Чел съм безброй коментари в интернет от хора като мен, които искат да я подхванат, но не могат, защото я няма никъде. Отдавна е изчерпана по книжарниците, няма я в електронен вариант, няма я на .pdf и единствено тук-таме се продава нещо втора употреба на Славейков на безобразни цени. Искам да попитам би ли се навил някой, който има книгата, да я заснеме/сканира веднъж завинаги и да я качи като .pdf/електронна книга? Много млади и неопитни хора, които тепърва навлизат в сферата, ще му бъдат много благодарни :)Ако знаех как да се докопам до нея и аз бих го направил...

Отговори на това съобщение
 Re: RQ:Тайните на цифровата фотография от Скот Келби
Автор: analogsa   
Дата:   07-11-13 09:28

Отнема под 30с да се намери от торент. Кой ще ти сканира, да не си полудял?

Дата:   07-11-13 09:54

Никъде я няма на български, а защо да съм полудял, при положение, че има десетки хиляди книги в Читанка, които са сканирани?

Автор: analogsa   
Дата:   07-11-13 09:58

На български? Ма ти английски ли не знаеш? По-добре ще е от него да почнеш ограмотяването.

Автор: quazimodo   
Дата:   07-11-13 10:43

Началник/analogsa/, не се изказвай неподготвен. Аз пък виждам, че на теб ти е необходим интензивен курс по български език. Нещо словореда ти куца.

Автор: toddybear   
Дата:   07-11-13 11:10

Аз скоро продадох моята, тази книга няма нищо кой знае колко интересно в нея.

Лично моето мнение е че английският е задължителен за всеки един човек под 40 години. Ако не за друго поне заради техническата литература.

Автор: thumper   
Дата:   07-11-13 11:18

Чак пък да е задължително четиво... интересна е книжката, но наистина не е кой знае какво. За начинаещ е доста увлекателна де.
Не знам моята къде събира прах, иначе бих ти я дал за седмица да я прочетеш ако си от София.

Автор: 5821   
Дата:   07-11-13 11:48

http://hardwarebg.com/forum/archive/index.php/t-67302.html,ако това ти помогне,поне малко!

Дата:   07-11-13 12:39

Искам само да кажа, че от години съм писал във всякакви форуми. В някои редовно, в други само минавайки за съвет. Обикновено съм свикнал като хората видят някой новак да обиждат и да му казват да не ги занимава с глупости. Обаче тук не е така. За всяко мое запитване получавах добронамерени и смислени коментари, а много хора ми писаха на ЛС от добра воля с предложения за литература и съвети. Това е най-дружелюбният форум, който някога съм виждал. Направо не мога да повярвам, че е български. Благодаря на всички.[beer]

Автор: milen4040   
Дата:   07-11-13 16:37

Имам трите тома на руски [smilie5]

Автор: Lambov   
Дата:   05-12-13 00:17

Дай ми скайп ще ти я изпратя.
Някой има ли четирите английски версии на PDF? аз съм ги намерил по принцип но са с кофти подредба вътре

Автор: stown   
Дата:   05-12-13 00:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   05-12-13 00:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   05-12-13 19:50

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »