Автор: makaveliv
Дата: 29-10-13 22:47
маре, не пуснах темата чисто и просто от скука. от доста време не съм публикувала снимки тук защото мисля...вече споменах защо!
дори и не става въпрос за снимката на ихиф (просто идиотското му й поведение беше прекалено), тук става въпрос генерално за форума, на админите не им пука за качеството на кадрите които се качват, важното е трафик да има. Съжалявам , не исках да казвам какво мисля като цяло за сайта но това е неизбежно!
от години нищо не се случва тук, едни и същи теми, автори, снимки и когато се обадиш- невероятен вой настава, а админите си мълчат, важното е парички да падат!
да сте видели в 500px да има дори една реклама, в 35photo, в 1х...
тъжно е..и се пускат теми от сорта на да надничаме в представяне- мно0го лицеерно, наистина. Сигурна съм че 90 % от "топ ниво" авторите не поглеждат там!>?!
други топ roller coasterи ту махат рейтинги от снимки, ту ги пускат; други спираха да публикуват, обидени на някого, сега пак си чешат самолюбието един други- и те си знаят кои са, дано да се замислят, ама на дали....
а най-интересното е че аз съм прост user, без претенции и покритие, това прави впечатление от километри, но всеки си затваря очите, стига да има рейтинг и трафик...............
как беше , хляб и зрелища
най-ми е тъжно за новобранците, защото аз от ФФ се запалих по фотографията, но тогава авторите бяха други, кадрите също, а като чели и на админите им пукаше...
дано не затрият темата, не пиша със злоба, а с тъга.
|
|