Автор: PHOTOSYNTHESIS
Дата: 01-10-13 11:37
Nikon-иада 2013: Аз съм там, където ми е мястото!
25-27 октомври 2013, Дървенград, Мокра Гора, Сърбия
Kаним отново всички, които обичат фотографията, да споделим любимото си занимание, заедно с приятели на тридневна Балканска Nikon-иaда от 25 до 27 октомври! Мястото този път е приказното селище Дървенград, Кюстендорф или Мечавник, създадено от известния режисьор и музикант Емир Кустурица.
В програмата на пленера очаквайте:
- Музикална вечер, плескавици и други местни благини
- Представяне на новите модели - Nikon D610 и Nikon 1 AW1
- Обиколка по историческата железопътна линия "Шарганска осмица"
- Фотоконкурс "Аз съм РЕТРО"
- Видеоконкурс "Аз съм КУСТУРИЦА"
- Майсторски клас на Калин Руйчев на тема нощни портрети - работа с портретни обективи и светкавици Nikon
- Изложба на кадри от фотоконкурса
Такса за участие: 195 лв. за всички, записани до 5 октомври/ 230 лв. за всички записани след тази дата.
Краен срок за записване: 15 октомври
Добре е да си приготвите задграничните паспорти.
Цената включва:
2 нощувки със закуска и вечеря
Транспорт с луксозен автобус София, дотам и обратно в София
Цената не включва медицинска застраховка. Настаняването е в двойни стаи.
Записване:
За да се включите, изпратете своята заявка за участие на e-mail photo@photosynthesis.bg до 15 октомври включително. В полето subject напишете „Plener Nikon”.
Заявката за участие трябва да съдържа следната информация: трите имена и телефон за обратна връзка.
Всеки изпратил заявка за участие ще получи потвърждение за записване на посочения от него e-mail.
Плащане:
След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите капаро в размер на 50 лв., в срок до 3 дни в някой от нашите магазини. Остатъкът от сумата следва да бъде заплатен до 18 октомври най-късно.
Пленерът е отворен за всички фенове на фотографията, без значение от марката на техниката, с която снимате!
Очаквайте скоро подробна информация за мястото и програмата на пленера!
Тръгването е от София на 25 октомври (петък) в 7.30 часа от паркинга пред централния вход на стадион “Васил Левски”. Връщаме се обратно в София на 27 октомври (неделя) вечерта.
Публикацията е редактирана (09-10-13 12:49)
|
|