Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Качествени снимки върху порцелан - къде?
Автор: PieroBG   
Дата:   24-09-13 12:51

Къде могат да ми направят едни снимки за паметник върху порцелан? Преди две години колега от форума тук ми направи едни, и то черно-бели, в които има само сиво и взеха да избеляват! Файловете си ги бях подготвил сам, пратих му ги готови за печат, както той поиска - tif i cdr. Получих порцелановите снимки и в тях има всичко друго, но не и черно! Не искам да повтарям тази грешка

Отговори на това съобщение
 Re: Качествени снимки върху порцелан - къде?
Автор: fotorafi   
Дата:   24-09-13 13:35

Фотото "Ралица" на Стоян Гребенаров, бул. Мадрид и Алеко Константинов, след Театъра зад канала
Рафи

Автор: imitev   
Дата:   24-09-13 13:54

http://lik-m.com/

Сайтът не струва, но те работят перфектно.

Само че са в Габрово...

Автор: PieroBG   
Дата:   24-09-13 22:42

Благодаря, ще ги потърся. В моето детство имахме един съсед, Кирил Величков, на ул. Одрин. Той имаше ателие и правеше такива порцеланови снимки. Нанасяше емулсия, експонираше кадъра... Печеше ги в пещи. Изключително фотографско качество. Сега си мисля, че ползват някакви принтове, които избледняват за отрицателно време.

Автор: imitev   
Дата:   24-09-13 23:46

Тези в Габрово ползват някаква италианска система за печат на ваденки. Още преди това ползваха система за печат на дюпон (Cromaline), но минаха на дигитални технологии...

После ваденките ги прехвърлят по снимките и ги пекат в пещ доста време с програма за контрол на температурата и т.н.

Преди 5-6 години ми правиха снимка за паметника на баба ми - не е мръднала...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »