Автор: qavkata
Дата: 24-09-13 11:05
Опитай се първо да върнеш апарата или да ти върнат част от парите( аз такова тяло не бих продал за повече от 350 лева, ако това може да ти служи като ориентир за парите, които ти си дал за него), тъй като това си е чиста проба измама. Иначе относно броя накадрите, ясно е, че не са малко, но по никакъв начин не означава, че задължително скоро ще се наложи смяна на затвора. Има голямо значение как са изснимани тези кадрите, примерно едно е да заснети всичките 74000 серийно и друго е всеки ден по 50 (ако ме разбираш правилно. Аз работил с тела които са минавали 200 000 и не се е налагало ремонт, даже едното продадено след това от мен на колега, преди 2 месеца ме попита къде да смени затвора тъй като е блокирал и ми каза че тялото вече е малко на 360 000, така че това си е божа работа. Не искам напразно да те обнадеждавам, а само да ти кажа, че ако не можеш да се разбереш с продавача, да не се "сдухаш" че тялото е на 74000 кадъра. Това принципно не е никаква бройка за тяло. все пак преди Цифровизацията, никой не броеше кадрите на лентовите тела, а бачкахме години на ред с тях и поради това че все пак има риск с филма(тъй като по време на сесия или подобно) се застраховахме с повече кадри от необходимото. Успех ти желая и приятно снимане!
Публикацията е редактирана (24-09-13 11:14)
|
|