Автор: pepi34
Дата: 21-09-13 18:44
То ясно, че не всичко е пари, ама се търсят хора с опит и техника. Има и претенции, не всеки става, схващаш ли? Иначе за парите, да ти кажа. Аз съм голям лобист на Социализъма ( без никога да съм бил член на каквато и да е партия). Защото не всичко е пари, ама без пари не става. Наскоро си направих една малка операцийка. Съвсем елементарна. Доктора познат, болницата - с направление. И пак си платих. Законно, на касата. И като ме изписаха - 1 рецепта - 100лв. 2 Инжекции - 2х500лв. и т.н. Та и аз съм си мечтал да пусна обява от типа " Ако разполагате със съответните неща ( оборудване), имате свободно време и желание ( не сте забравили хипократовите трактати) и т.н., бихте ли ми направили съответната манипулация, имам си осигуровки........ и т.н. Или " Търся добре запознат с медицината, собственик на комплект еди какви си инструменти, пари нямам, ама моля ви свършете работата............."
Но Уви, Мечти. Социализъма отдавна е мит. Даже още по времето на социализъма, същия си беше мит :)Оооо Тигре , Тигре, нямаш ли пари...... . Никой не те бръсне за нищо брат.Аз мога да снимам и за малко, мога и безплатно. Но като излезна на улицата, никой не ми прощава.
И затова подобни обяви будят подигравка у хората.
Публикацията е редактирана (21-09-13 18:47)
|
|