Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Намерих (търсех) хора за DSLR видео за утре 29.09
Автор: explorer   
Дата:   21-09-13 11:45

Трябват ми двама души за заснемане на събитие на видео с DSLR, София - за утре вечер (неделя, 22.09.2013 от 19:30 часа).

Изисквания: фул фрейм, памет за поне 2 часа видео, светлосилни обективи, опит със снимане на видео. Ще снимат предимно "от ръка". Заплащането е по-скоро "символично", нарочно не го пиша за да не се заформи дискусия как съм искал "с трици маймуни да ловя" и т.н. :)

Ако разполагате с гореизброените неща, нямате си работа утре вечер и искате да станете част от едно забавно и приятно събитие - пратете ми събщение.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся хора за DSLR видео за утре 29.09
Автор: MikeDimit   
Дата:   21-09-13 12:03

"О-С-Т-А-В-К-А!" продакшънс?
[smilie3]

Автор: LKanev   
Дата:   21-09-13 12:14

"Фул фрейм, светлосилни обективи, опит...символично заплащане"
След възходящата градация следва обичайната тесла [smile]

Дата:   21-09-13 12:30

да добавя специално за MikeDimit - събитието не е политическо [smile]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   21-09-13 12:54

Ако позиционираш събитието във Варна - имаш един човек ;)

Автор: gbdesign   
Дата:   21-09-13 12:59

Не знам дали съществува фотоапарат, способен да запише 2 часа видео. Тези, с които съм пробвал, за 15-20 минути загряват много силно. DSLR-ите за удачни само за кратки форми. Примерно заснемане на видеоклип.

Много е важно, ако задачата е отговорна, операторите да не са само фотографи, а да имат сериозен опит с видеозаснемане. С DSLR е почти задължително да се снима, само на ръчен фокус, особено ако е Nikon. Освен това, трябва някакво приспособление /става и статив от най малките/, с което фотоапарата да може да се държи стабилно за продължително време.

Публикацията е редактирана (21-09-13 13:16)

Дата:   21-09-13 13:25

explorer, няма да е лошо, да дадеш повече информация, къде точно в София и какво ще се снима.

Публикацията е редактирана (21-09-13 13:56)

Автор: vicking   
Дата:   21-09-13 13:38

""Освен това, трябва някакво приспособление /става и статив от най малките/, с което фотоапарата да може да се държи стабилно за продължително време."" Като това ли?

Дата:   21-09-13 13:52

vicking, едва ли ще стане с монопод. Преди години, по някога снимах с не раменни видеокамери и ползвах малък трипод, на който единият "крак" мининаваше под мишницата, вторият над рамото и третият се опира в гърдите. DSLR-ите нямат и каишка за ръката, така че и по този начин, няма да е съвсем лесно. Гледам че продават някакви много неправилно наричани "стеди кам" приспособления, ма ми изглеждат супер неадекватно. Има и една раменни приспособления с противотежести, които ако подлежат на регулиране, би могло да се наподоби до някаква степен снимането с раменна камера, въпреки че не ми е ясно, как ще държа правилен фокус с дисплей, наврян в окото ми.

Автор: HP   
Дата:   21-09-13 13:55

абе утре не е ли 22-и бе????[smilie8]

Автор: vga   
Дата:   21-09-13 13:59

Глупости, 29-ти е. Ти по кой календар гледаш? [smilie5]

Автор: HP   
Дата:   21-09-13 15:05

верно бе, аз по марсианския гледам [smilie5]

Автор: ikoveliko   
Дата:   21-09-13 16:03

моята GH3-ка не е фулфрейм..... значи не ставам.... [smilie2]

Автор: pepi34   
Дата:   21-09-13 16:08

LKanev написа:

> "Фул фрейм, светлосилни обективи,
> опит...символично заплащане"
> След възходящата градация следва
> обичайната тесла [smile]

Поне да ги нямаше изискванията, по нормално щеше да изглеждат нещата. Щом няма да има плащане, за къв чеп да се трепят 2ма специалисти, че после и да монтират?Виж ако беше писал - търся 2ма запалянковци, готови да експериментират - сигурно щеше да има стотина желаещи. Социалистите са на власт, ама социализма отдавна си отиде :)

Иначе така написано си е абсолютна подигравка към специалистите снимащи с ДСЛР. Демек, вижте ся момчета, нема значение колко сте .........., вашия труд е безплатен. И ако не се навиете точно вие ( които в момента четете обявата ми), ще се навие друг. Колко му е, в ФФ има 110 000 посетители :)

Автор: paparak_ivi   
Дата:   21-09-13 16:20

Е аз имам GH2 хакната ама не е фул фрейм явно нестава нищо, че карти повечето дслри на видео[cool]

Публикацията е редактирана (21-09-13 16:21)

Автор: wafen   
Дата:   21-09-13 16:22

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   21-09-13 16:25

pepi34, не всичко в този живот е пари. Ако explorer внесе необходимите уточнения и ми е се види интересно и съм сигурен че D600 ще се справи, с кеф ще отида да снимам. Ако трябва да се снимат 10 табана за бюджетен видеоклип съм ОК. Ако трябва да се снима двучасов репортаж на нещо си, съм убеден че няма как да стане с DSLR.

Автор: pepi34   
Дата:   21-09-13 18:44

То ясно, че не всичко е пари, ама се търсят хора с опит и техника. Има и претенции, не всеки става, схващаш ли? Иначе за парите, да ти кажа. Аз съм голям лобист на Социализъма ( без никога да съм бил член на каквато и да е партия). Защото не всичко е пари, ама без пари не става. Наскоро си направих една малка операцийка. Съвсем елементарна. Доктора познат, болницата - с направление. И пак си платих. Законно, на касата. И като ме изписаха - 1 рецепта - 100лв. 2 Инжекции - 2х500лв. и т.н. Та и аз съм си мечтал да пусна обява от типа " Ако разполагате със съответните неща ( оборудване), имате свободно време и желание ( не сте забравили хипократовите трактати) и т.н., бихте ли ми направили съответната манипулация, имам си осигуровки........ и т.н. Или " Търся добре запознат с медицината, собственик на комплект еди какви си инструменти, пари нямам, ама моля ви свършете работата............."
Но Уви, Мечти. Социализъма отдавна е мит. Даже още по времето на социализъма, същия си беше мит :)Оооо Тигре , Тигре, нямаш ли пари...... . Никой не те бръсне за нищо брат.Аз мога да снимам и за малко, мога и безплатно. Но като излезна на улицата, никой не ми прощава.
И затова подобни обяви будят подигравка у хората.

Публикацията е редактирана (21-09-13 18:47)

Дата:   21-09-13 19:45

Благодаря на всички, които се отзоваха, намерих хора. Само да добавя, че не съм искал никой да работи без пари - просто заплащането не отговаря на високите очаквания на някои хора.

Re: Намерих (търсех) хора за DSLR видео за утре 29.09
Автор: BirdOfPray   
Дата:   22-09-13 18:40

ПОсле да покажеш поне малка част от видеото ...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: