Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon AW1
Автор: rimohit   
Дата:   19-09-13 09:05

http://www.dpreview.com/previews/nikon-1-aw1

Най-сетне някой да помисли за по активните [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon AW1
Автор: vgramatikov   
Дата:   19-09-13 09:40

Гот.
На тези камери им липсват някой неща.

Примерно за таква задължително трябва да има уаиърлесс като канонския през телефон.

Автор: didesignbg   
Дата:   19-09-13 10:01

Сензорът на rx100 много би помогнал на този апарат.

Автор: HepBeH_XaMcTep   
Дата:   19-09-13 10:54

1.5 кроп, вместо 2.7 също би помогнал....

Дата:   19-09-13 10:58

Сензора наистина е малък.Със същия успех и компактност може да се направи 4/3 камера където качеството на картинката е много много по-добро.
При тия Никон гледам на 100 исо в сенките вече е мармалад.

Автор: Emoxide   
Дата:   19-09-13 11:27

абе тези APTINA сензори що така хич не ги бива ?!?

Nikon да вземат да си поръчат едно 1" @12Mpix сензорче от FUJIFILM по X-Trans технологията и ще се доближат до m4/3 по качество на изображението. Лошото обаче ще бъде, това че подобен сензор се "интерпретира" по-бавно от процесора, заради нестандартната си подредба....

След 2 години, ако има 1" 16Мpix ORGANIC X-Trans CMOS, качеството на изображение ще гони това на сегашните APS-C от SONY

Дата:   19-09-13 11:27

Лично за мен радостното е , че почва да се мисли в тази насока ... А косурите са си неизбежни

Дата:   19-09-13 11:47

1 серията на Никон е тотална задънена улица... [smilie23]

Не разбирам каква е идеята да имав сменяеми тъмни обектижи пред същите вградени... [smilie11] Освен това не виждам смисал да имаш сменяеми обективи на такъв сензор...[smilie11]

4/3 е един милион пъти по-добра система дори обородудвана с най-евтините камери и обективи.

Автор: realnoncho   
Дата:   19-09-13 11:55

И аз нещо като PD - такава големина сензор с приличен вграден светъл зуум ще е добър висок клас компактен апарат, 9-72 Ф4 примерно.

Дата:   19-09-13 12:01

Както и да я въртиш тая система нества. По добре да му сложат един вграден обектив 9-40 1.8-2.2 барем да смачка Г-серията на КАНОН поне.

Автор: kvakioh   
Дата:   19-09-13 12:06

Голяма пръчица са...По-добре един Пентакс Q, Поне удобно се събира в джоба. Пък има и 2-3 обектива към него.

Дата:   19-09-13 12:24

Може би не обръщате внимание , че иде реч за водоустойчивост тука. Вярвайте , има пазар за подобен род неща и това , че никонци направиха крачката ми дава надежда , че и други ще повлекът крак.Вярвам , че са проучили пазара и след като пускат подобно нещо ще има такъв (макар да е отчаян ход да си спасят системата ) . Всеки , като мен знае , колко е отвратително да се снима със софт калъв или пък каква е цената на един качествен водоустойчив бокс. Колко снимки изтървам заради това , че в каяк мъкна една водоустойчива сапунерка и тя маже отвратително и .т.н.
Просто няма как да извадя самсуняка без да го бастисам ...

Автор: Emoxide   
Дата:   19-09-13 12:58

цената обаче е колкото на SONY RX100 II което е по-добрата и по-компактна алтренатива. С един водоустойчив калъф ще ти даде по-добро качество. Друг е въпросът, че 1/16000с все още няма никой друг, освен Pentax Q

Дата:   19-09-13 13:27

Емо..аз го писах... Минах през калъфи и .т. н ... Те не са алтернатива.

Автор: tanass   
Дата:   20-09-13 08:59

Крачка напред в правилната посока!Никонос 1 !

Автор: wall   
Дата:   20-09-13 12:18

Ако е беозгледален за под вода, мисля по-добрата алтернатива е Олимпус Е-ПЛ3 с подводен бокс до 45 м. Пробвахме го на последния пленер в Халкидики и ме изуми. А в комплект са 1200 лв

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »