Автор: pepi34
Дата: 17-09-13 02:43
Емо е присъствал на най-големия сватбен семинар у нас, видял се е с 200 сватбени фотографа ( наши и чужди) и сигурно е много на ясно какво точно иска :)
Относно личните нападки към мен - Уважаеми Scry , уверявам ви ( щом като имате толкова достоверно инфо), че лично съм разговарял с повече от половината, който са ни писали - по телефона. Срещнахме се с няколко, поканихме и още няколко с който не се срещнахме ( бяха заети във времето , което ние определихме, нали не ме упреквате за това, че въпросният кандидат не може да се появи на определеното от мен място в определения час?!?). Абсолютно на всички съм обещал разговор на по бира ( ако сте чел темата ни)и ще го сторя, когато сватбеният сезон завърши.Поканени са и всички други желаещи, за които сватбената фотография не е чалга. За ваше сведение - вероятно няма да наемаме нито асистент, нито втори фотограф, това си е лично наше решение. Но всички ще получат инфо и контакти от къде и как да си набавят сами нужните знания.Както и познанство с още колеги ( може някой да им предложи това което търсят :). Половината от тези 10 НЕ са подходящи ( независимо от нивото им :) ) ! Вие как предлагате да ги уведомя - с официално нотариално заверено писмо ли? Пак питам, като пуснете СВ за работа, задължително ли получавате отговор?
И ако имате някакви въпроси, ако желаете нещо да ми кажете - имам телефон, лесно се открива в нета, бъдете така любезен да ми се обадите и да го обсъдим. Все пък се съобразявайте и с факта, че зад моя ник е ясно кой стои, а вие в момента сте се скрили зад 4 анонимни букви и ме нападате в тъмното :). Айде като претендираме за нещо, да си имаме уважението и да спазваме някаква етика. И не ме заплашвайте с някакви 10 клизми, защото не мисля, че сравнението с катаджията е уместно, не съм сторил на никого нищо лошо! Или може би не сте на това мнение?
|
|