Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Работа като асистент или втори фотограф
Автор: kollev3   
Дата:   15-09-13 23:13

Здравейте на всички[smile]Имам огромното желание да работя като асистент или втори фотограф и да се развивам в тази област.Ето малко инфо и за мен.На 37 години съм от София и от 2 години се занимавам сериозно със фотография.Но търся развитие сред колега който се занимава професионално и има нужда от точен и коректен човек на който може да разчита.За мен заплащането не е най-важно,а това което мога да науча и да можем взаимно да сме си полезни.Имам интерес към снимане на събития,сватби снимане в студио,фотосесии, обработка на снимки работа с осветление и т.н.Мога да кажа че съм на средно ниво и разполагам с добра техника за работа.Ако някой има желание да пише на лични.[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Работа като асистент или втори фотограф
Автор: realnoncho   
Дата:   15-09-13 23:14

Ами за да те вземат на сериозно трябва да покажеш кадри [smilie3]

Автор: wafen   
Дата:   16-09-13 01:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pepi34   
Дата:   16-09-13 01:56

Емо Колев е сериозен човек, писа и на нас когато си търсехме асистент, но след като публично ни освиркаха и ни нарекоха експлоататори, се отказахме да си търсим асистент, за да не даваме поводи да продължават нападките срещу нас :) .И сега експлоатираме себе си 2 пъти повече, а в пощата имаме 10тина сериозни писма, който има желание да ги взима и учи.

Автор: Scry   
Дата:   16-09-13 08:40

Пепи, Пепи, какво стана с тези 10 човека? На всичките ли обещахте нещо (ще се обадим!!!) и повече ни вест ни кост?
Пепи, никой не ви е виновен, че сте освиркани. Ангажимента да се свържеш с някой и да не го направиш е все едно да поемеш сватба и да не отидеш, нали?
Друг път се замисли, че светът е твърде малък, още повече София, и се налага да си коректен с всеки човек, които срещнеш, всеки ден, всяка седмица. Без изключение. Щото нали знаеш:

"-Колко е малък светът. - мислеше си лекарят, докато предписваше 10 клизми дневно на катаджията"

Извинявам се на Колев, за офф-а, пожелавам му успех.

Дата:   16-09-13 11:23

Не е етично да се отправят такива коментари, без да имате съответното инфо. Свързахме се с някои хора, даже се срещнахме с част от желаещите, просто се отказахме "да ставаме експлоататори". Не съм длъжен да отговарям на всеки персонално ( особено при усилените нападки). Като пуснеш СВ на обява за работа, дали ти се обаждат, ако не са проявили интерес а?
А и както виждам отново нападки злобни получавам, що за хора пишат в този сайт?

Дата:   16-09-13 12:31

Пепи, мисля че ясно се изразих. С колко човека се срещнахте, колко от тях ангажирахте - с дати, на колко от тях се обадихте за да отмените ангажиментите? На тези хора си длъжен да отговориш.

Нали се сещаш, че имам инфо за да се изказвам. Прехвърли си мислите в главата и ако имаш несвършен разговор или уговорка действай. По-добре късно отколкото никога. Не вярвам да си си намерил името на пътя за да го тъпчеш.
И не се отпускай толкова, че да наричаш коментарите ми злобни!
Извинявам се отново за ОФФ-а.

Автор: landstar   
Дата:   16-09-13 15:14

Аз пък се учудвам, че са ви потърсили само 10 кандидати, любители "на хляба - мекото, на работата - лекото". При толкоз работа на къра за млади хора - фотограф, и то - асистент. В нашия град навремето бай Пешо /Фотото/ целия град обслужваше сам и то - качествено. Гецата може да потвърди. Да се изучат за трактористи и шлосери тия кандидати. Направо почват работа, няма да чакат "свързване".

Автор: LEONIK   
Дата:   16-09-13 16:26

Scry,
Да не би да бъркаш учтивия отказ ("Ще Ви се обадим при първа възможност!") с обещание за трудов договор?

Автор: landstar   
Дата:   16-09-13 16:47

Ей, скоро имаше голям лаф в дир-а: По какво си приличали интервюто за работа и случайния секс? И в двата случая накрая ти казват "Ще ви се обадим със сигурност!".

Дата:   16-09-13 17:12

LEONIK, така ли ти звучи, като че да бъркам? Няма да те карам да четеш отново какво съм написал. Пък и съм задал въпрос. Не към теб.
Успех.

Автор: tuizzl   
Дата:   16-09-13 18:40

Щом разполагаш с добра техника за работа, щом от две години се занимаваш сериозно, значи доста си научил и можеш сам да се пробваш. Защо не пробваш с някой по-кратки събития като кръщенета, юбилей, годежи и др. След това може да пробваш със сватбите, да първо е по-добре като втори фотограф. Но не се навивай да снимаш за жълти стотинки. Не е толкова страшно да снимаш сватби.
Бъди по-уверен!
Успех!
:)

Дата:   17-09-13 02:43

Емо е присъствал на най-големия сватбен семинар у нас, видял се е с 200 сватбени фотографа ( наши и чужди) и сигурно е много на ясно какво точно иска :)

Относно личните нападки към мен - Уважаеми Scry , уверявам ви ( щом като имате толкова достоверно инфо), че лично съм разговарял с повече от половината, който са ни писали - по телефона. Срещнахме се с няколко, поканихме и още няколко с който не се срещнахме ( бяха заети във времето , което ние определихме, нали не ме упреквате за това, че въпросният кандидат не може да се появи на определеното от мен място в определения час?!?). Абсолютно на всички съм обещал разговор на по бира ( ако сте чел темата ни)и ще го сторя, когато сватбеният сезон завърши.Поканени са и всички други желаещи, за които сватбената фотография не е чалга. За ваше сведение - вероятно няма да наемаме нито асистент, нито втори фотограф, това си е лично наше решение. Но всички ще получат инфо и контакти от къде и как да си набавят сами нужните знания.Както и познанство с още колеги ( може някой да им предложи това което търсят :). Половината от тези 10 НЕ са подходящи ( независимо от нивото им :) ) ! Вие как предлагате да ги уведомя - с официално нотариално заверено писмо ли? Пак питам, като пуснете СВ за работа, задължително ли получавате отговор?
И ако имате някакви въпроси, ако желаете нещо да ми кажете - имам телефон, лесно се открива в нета, бъдете така любезен да ми се обадите и да го обсъдим. Все пък се съобразявайте и с факта, че зад моя ник е ясно кой стои, а вие в момента сте се скрили зад 4 анонимни букви и ме нападате в тъмното :). Айде като претендираме за нещо, да си имаме уважението и да спазваме някаква етика. И не ме заплашвайте с някакви 10 клизми, защото не мисля, че сравнението с катаджията е уместно, не съм сторил на никого нищо лошо! Или може би не сте на това мнение?

Автор: мирка   
Дата:   17-09-13 08:51

[shtrak]

Публикацията е редактирана (17-09-13 10:33)

Автор: photokiller   
Дата:   17-09-13 18:10

Scry, хайде първо прочети тази тема, май за теб са я писали:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1567574&t=1567574

Автор: tuizzl   
Дата:   17-09-13 18:23

Човека за какво пита, тия за какво си говорят. Кой, какъв бил и дъра бъра. По-добре не се отклонявайте от темата дайте съвет на момчето. Стига спам. Пуу всяка втора тема не е свързана със заглавието си.

Публикацията е редактирана (17-09-13 19:47)

Дата:   18-09-13 15:06

Последен пост:

Благодаря, че си позволихте да ме наречете хейтър и злобен, заради това, че ви напомням за неизпълнен ангажимент. Про-та сте от класа. И това вместо да си оправите бакиите!!!

Смея да препоръчам на Колев. Свържи се с някоя агенция, там могат да ти помогнат за ангажименти дори и като втори фотограф. А нищо не пречи да ги обиколиш с малко визитки.

Публикацията е редактирана (18-09-13 15:48)

Дата:   18-09-13 17:43

Приятел, и аз за последно - имам си телефон. Ако имаш нещо лично заповядай. Не така без да се познаваме или да сме имали преки разговори. Не е етично.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »