Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Светкавица за канон
Автор: ivangp   
Дата:   11-09-13 17:25

Здравейте,
имам Канон 1000д и искам да си взема външна светкавица, бихте ли ми препоръчали някакво бюджетно решение? Светкавицата ще се използва любителски. Желая да има възможност за външно палене. Ако нямате конкретни предложения моля поне някой да каже какво да гледам като параметри при покупка?
Поздрави

Отговори на това съобщение
 Re: Светкавица за канон
Автор: thumper   
Дата:   11-09-13 17:40

Кажи до колко пари и дали държиш да има TTL (светкавицата сама да настройва мощността и зума си).

Дата:   11-09-13 18:52

Още несъм определил колко пари ще дам за светка.

Автор: igg   
Дата:   11-09-13 19:11

940.90лв как ти се струват ? За чисто нова говоря пък става за много по-хубави тела ,ако един ден ще го сменяш с по-хубаво тяло.

Автор: tuizzl   
Дата:   11-09-13 20:36

Canon 430EX II ще ти свърши чудесна работа като за начало.
Разполага с E-TTL, M, Slave, HHS и др.
Може да се пали външно.

Публикацията е редактирана (11-09-13 20:37)

Автор: thumper   
Дата:   11-09-13 21:01

Има светкавици от 100лв. до 1000лв., така че е по-добре да решиш. Ако човек не знае какво иска, няма и да го получи.

Дата:   11-09-13 21:01

940 направо е перфекно само да не работих и живеех в дълбоката провинция. Иначе при това положение ако нямах други разходи за 3 месеца щях да ги събера.[smile] 940 направо е перфекно само да не работих и живеех в дълбоката провинция. Иначе при това положение ако нямах други разходи за 3 месеца щях да ги събера.940 направо е перфекно само да не работих и живеех в дълбоката провинция. Иначе при това положение ако нямах други разходи за 3 месеца щях да ги събера.
p.s. igg надявам се отговорих изчерпателно на въпроса.

Дата:   11-09-13 21:29

Ми кажи до колко пари те интересува :) нито ти знаем възможностите :) виж 2ра ръка с E-TTL може би има за по 300-400лв добри

Дата:   11-09-13 22:27

Ще разгледам и като набележа, ще Ви попитам за мнение.

Автор: BXMarkov   
Дата:   11-09-13 22:45

Погледни този и този вариант, мисля че са подходящи като съотношение цена-качество и ще ти свършат работа.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   12-09-13 01:07

днес ми пристигна ето тази,

http://www.ebay.co.uk/itm/221217602537?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

с доставка ще ти струва около 140 лв

Дата:   12-09-13 02:01

снимал съм с Nissin като имах никона , не останах мн доволен ,правеше каквото си искаше , батериите така загряха като ги сменях се изгорих по добре нещо около 400лв канонско

Автор: Bess_bg   
Дата:   12-09-13 08:35

Предложението за Метц не е лошо. Аз имам такава, но по-високия модел. Досега не ме е предавала.

Автор: claudiolentini   
Дата:   12-09-13 08:43

Преди малко и аз оставих ЛС.
Ето какво аз мога да предлагам
[shtrak]

Автор: mitko85   
Дата:   12-09-13 15:20

за 270 лв от ибей - YN 568EX

Автор: VladX   
Дата:   12-09-13 16:21

Даже за 260 лева може да си вземеш не Yongnuo YN568EX, както каза mitko85, а Yongnuo YN568EXII - сиреч, втора версия на YN568EX. Аз точно така направих. Поръчах си YN568EX II и с доставката до България ми излезе 257 лева [shtrak] [thankyou]
Все още я чакам да дойде. Тази е ТТЛ и след това ще си поръчам още светкавици, обаче ръчни. Аз снимам с канон и никон. А тази светкавица за която говоря е за канона. Преди да се реша да я поръчам, предварително се бях информирал за модел, от хора, които я използват.
Ето ти оферти за светкавицата, ако решиш:
Оферти в ebay.com
За да не правя реклама на магазините, предлагащи тази светкавица в България, просто ти оставям линк към Google към български сайтове. Ти ще си кликнеш където решиш :)
[shtrak]
Google търсене на страници написани на български език
Виж и за разликите между Yongnuo YN568EX и Yongnuo YN568EXII
В посочения линк към google има инфо и за двете светкавици.
И все пак, не те навивам да взимаш точно пък тази светкавица, а просто изказвам мнението си с цел да ти помогна в избора [smilie24]

Автор: Lambov   
Дата:   27-09-13 22:22

Аз взех yongnuo 565 която има TTL и съм доволен. Излезе ми около 260 лева. Имам и една на Dynaphos с ръчни настройки но да ти кажа е доста по трудно с нея. Също така бих ти препоръчал оригинална канонска втора употреба 430EX, но трудно ще намериш. yomgnuo не може да се сравнява с канон въпреки че е цената е доста по добра и аз лично си купих такава.

Автор: k7   
Дата:   27-09-13 23:03

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=19597

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: