Автор: vlekov
Дата: 21-08-13 20:29
Не съм влизал във форума не си спомням откога, но влизам специално за да отговоря на автора на темата и то в напълно сериозен тон за да не се заблуждава, че купува препарат с бог знае каква специална формула - приятелю, в линковете, които си постнал, може лесно да се види какво точно съдържа препаратът - цъкаш на MSDS под картинката с шишенцето и се отваря един PDF, който е задължителен придружител за всякаква химия в продажба на територията на САЩ, а и на други държави. В него пише състав - (CH3)2CHOH. Това вещество се нарича изопропилов спирт и се продава на много места в България абсолютно свободно и леснодостъпно, на литър и милилитър, колкото ти душа иска. Не си давай парите за глупости с префърцунени имена. Аз използвам този вид спирт от много години за най-различни дейности - от обезмасляване на спирачните дискове на велосипеда си до почистване на всякаква оптика, която имаме вкъщи. Вярно, хартийките за чистене на обективи може и да са по-фини от повечето и да си заслужават парите, но един микрофибърен парцал за почистване на очила, който бива ПРАН РЕДОВНО върши по-добра работа. Това е от мен, и не им обръщай внимание на останалите колеги, че се заяждат за глупости. По новините казаха, че слънцето било с много голяма активност тези дни, та може някои да ги е понапекло :)
|
|