Автор: Myth
Дата: 20-08-13 18:34
Aaaaaaa, маре да ме извиняваш, ама горби е много прав, а ти не си, според мен разбира се.
талантливите могат да си позволят да правят неща, които другите не могат
Глупости на търкалета, както каза горби, таланти много и в различни области, азе мое съм талантлив в удрянето (примерно) та моем или не моем му праснем, на талантливия в снимането де се държи като пълен простак и арогантно и надменно с хората, един у чутурата, моем, таланта ми в тази област, дава ли ми това право, НЕ.
Това, че някой е талантлив в някаква област не му дава право да се държи, арогантно и надменно с другите, пък ти си приказвай каквото искаш.
простата истина е, че талантливият пържител на тиквички, трябва да пържи тикчвичи, не да рисува. освен ако не е талантлив и в рисуването.
Кой казва, че "ТРЯБВА" или не? Простия пържител на тиквички може да рисува, да снима и каквото си иска, няма значение дали може или не.
това, че той може да бъде невежа, безличен или дори изрод в разнообразни насоки, няма да омаловажи талантливостта му в определена насока. или в няколко насоки.
Напротив, преди всичко останало требе сме ХОРА, ЧОВЕЦИ.
Много важно, че бил талантлив някой като е пълен боклук, като човек, да му пикам на таланта.
|
|