Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Apnea Studios Underwater Photography
Автор: maney   
Дата:   08-08-13 13:43

Здравейте, искам да ви запозная с един скорошен проект : Apnea Studios. От две лета насам съм запален по подводната фотография и ето резултата : https://www.facebook.com/apneastudios Не целя успехи във фотографията или перфектни снимки просто експериментирам имам още доста неща да качвам и този фейсбук е само началото. Искам да споделя миговете там отдолу с вас,но за сметка на това съм отворен към мнения и критики... Дано ви харесват ;)

Отговори на това съобщение
 Re: Apnea Studios Underwater Photography
Автор: vga   
Дата:   08-08-13 14:02

https://www.facebook.com/apneastudios

Автор: jey6   
Дата:   08-08-13 14:43

Браво за начинанието! Каква техника използваш?

Автор: maney   
Дата:   08-08-13 14:47

Благодаря vga. Ами използвам Nikon D90 и съвсем обикновен найлонов :D калъф към него, страх ме е всеки път като го вкарвам във водата, но пък това е като гмуркането в морето :) доста трудности имам с тази глупост, но нямам средства за по-добър хаусинг.

Автор: vga   
Дата:   08-08-13 15:24

Един съвет от мен - като така и така ще брандираш всички снимки си промени името на страницата докато все още нямаш 100 лайка. Направи го нещо по-общо - "Underwater photography - Apnea studios" или нещо подобно. Хората надали ще са склонни да харесат фирмена страница толкова лесно, макар и да харесат работата ти.

Относно снимките - мен не ме впечатлиха много много. Заложи на постановки, нестандартни модели, осветление, яка обработка... такива неща. Ако ще се наричаш Apnea Studios де, ако ще си щракаш за кеф и ФБ е все тая. [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »