Автор: hotsnail
Дата: 14-07-13 22:50
W_T написа:
> Ми да , след дълги часове
> самота пред монитора се
> раждат забележителни
> изображения .
>
Влаковете, автобусите, колите, велосипедите ли свършиха? или хората на улицата или състезанията или красивите момичета са на изчерпване? или мравките всичките са по дупките а мухите са измрели?
Просто с група никога не съм направил хубава снимка, освен на групата.
Сега ако сте 4-5 човека и си помагате за определени снимки може и да стане.
Ама пленер дето по обед отиваш да снимаш пейзаж или 20 човека сте окупирали красиво момиче и никой не му пука за композиция, поза, грим, осветление и т.н. просто се пукат хиляди кадри...интересно е да видиш хората, но хубави снимки....
Иначе аз неясно как съм с един куп email листи и получавам непрекъснато спам за предстоящи семинари...
Би било яко 5 макс 10 човека и 1-2 модела да се направи нещо ама ако хората се познават и са на сходно ниво. Така че да си помагат и работите заедно е да експериментирате заедно. Ама с българи спонтанно това не виждам как ще стане. Може на семинар да стане ако инструктора е със силно присъствие и има инструкторски опит. От тоя див в БГ са много малко - г-н Абаджиев е единственото изключение за което знам.
Имам опит с доста от провеждащите семинари...стараят се много хората и са готини. Получават се супер социални събития. Просто да направиш успешно обучение или стойностен семинар от фотографска, а не само социална гледна точка трябва инструкторско обучение и опит
ПП Нямам опит със по-висок клас събития тип Бодиграфия или конкурсите по големите фотосбирки. Виждал съм прекрасни кадри от подобни събития и вероятно нещата са по-различни.
Публикацията е редактирана (14-07-13 22:53)
|
|