Автор: Jankoff
Дата: 04-07-13 09:46
А защо никой не отбелязва и/или не казва нищо за цветовете на този чадър???
Вярно, че така нареченото знаме на дъгата има и други символи - "разнообразие и идентичност, надежда и копнеж", но все пак в наши дни то си е най-вече на ГЕЙ-обществото - свързва се главно с него!
Сега, разбира се, бременната дама може да е гей и да иска да ни каже нещо с чадъра. Но има и друг вариант. Просто доста хора не знаят какво символизира тази комбинация цветове - дамата може просто също да не знае.
Семейство познати германци ми разказаха как отишли с едни плажни кърпи на плажа, които предния ден си купили, защото били много силно намалени, и всички на плажа ги гледали много странно - явно заради плажните кърпи.
Кърпите били с цветовете на чадъра на дамата на пътя, а моите познати едва по-късно научили какво символизират тези цветове ...
Та, във връзка със снимката, да не изключваме възможността дамата да иска да ни каже нещо относно ГЕЙ-обществото и отношението на другото общество към него!
Между другото, заради протестите тази година няма гей-прайд парад. Имам една позната, иначе омъжена, която много се оплака в Интернет за това, че парадът е отменен. Снимала се е гордо с ГЕЙ-цветовете и снимката й е в мрежата. Бях с нея и съпруга й на първия гей-парад. Мислех, че двамата са хетеросексуални, обаче защитават гей-правата. Сега не съм съвсем сигурен ...
Та, какво мислите? Този чадър и бременността не казват ли и нещо друго, извън текущата Бг-политика?
На мен ми се струва, че по-скоро е другото.
Публикацията е редактирана (04-07-13 09:49)
|
|