Автор: metodiev_martin
Дата: 08-06-13 16:24
Ако си снимал в редакция, знаеш как се експлоатира техниката там - особено на спортни събития или някакви срещи в министерски съвет, президентството, та дори и в НС. Къррр, къррр до отката
Въпреки че сега е 2013, все още в някои редакции, ползват 40D от 2008-2009. Това са 4-5 години, ежедневна нон стоп експлоатация. Лично аз познавам трима, които все още носят старото 40д като второ тяло (единия служебно, със завъртян към него 17-40 - и апарат и обектив на преклонна възраст и километраж, с побелели гуми, надрасквания по корпусите, но технически напълно изрядни). На Въпросния само му замина изскачащата светкавица, но това се получи в следствие на прекомерното поставяне на външна светкавица (изкривено/счупено краче ако не се лъжа). Пак на него затвора му е сменяван минимум 3 пъти (поне докато аз работех там). Сняг, студ, дъждове, кал, прах, дрънкане - никакви проблеми. Истинско бойно репортажно тяло заедно с никон д300. Зависи от цената, но лично аз бих го взел като второ репортажно тяло.
Успех
|
|