Автор: pepi34
Дата: 24-05-13 23:12
Те това е откровение - не мога да отделя пари за фотограф. Ако ми отговориш на едно въпросче ще съм ти много признателен. Как отделяте за куверти по 200лв (толкова е в Шератон, и на повечето места) за който нищо не получавате (да нищо, куверта за сватби е около 50-60лв максимум) а за фотограф не може. За циганите с тъпаните може, за скъпи коли може, за всичко може, само за фотограф не може. Не усещате ли, че първо си правите подигравка, после чакате някой да се смили да ви подари нещо? Не че нещо, даже аз лично снимам и без пари , когато не наложи, но вие брат не сте за жалене, прави ти казвам.Плащате луди пари за неща, който са напълно ненужни, баловете вече са пълна скръб, нищо интересно и стойностно не можеш да снимаш, а за неща който трябва да ви останат за спомен ........... Справка - днес бях на бал. В целия випуск в що годе елитно училище имаше само един професионален екип на работа + 2-3 полуаматьори + 2-3 приятели. Другите , даже и с телефони не се снимаха. Обаче после къде - Шератон. Куверт 210лв. А има и куверти за по 100лв.Ама Шератон плаща най-големите рушвети и затова всички са там :).Ама това е нищо, след Шератон се почва големото дране - Биад,Син Сити и т.н. Хвърлят се едни кинти, много повече от колкото парички за фотограф.О защо ли питам, забравих, те снимките нали не стават за ядене и пиене, за кво са ни?
|
|