Автор: AceXe
Дата: 24-04-13 01:12
Честно казано не очаквах подобна всеобща реакция. Съгласен съм, че заплащането е доста по-скромно (да не кажа символично) от "пазарните цени" на фотографите в България, но проекта ни тепърва прохожда. Събитието се организира от 3 месеца в София и от 1 в Пловдив и идеята ни е късометражното кино да достига до повече и повече хора. Едно от нещата спомагат този процес са снимките във facebook, тъй като бюджета ни за реклама е също толкова скромен. Такова събитие по рода си в България няма и е шанс да популяризираме едно красиво изкуство. Тези 2 часа подбрани късометражни филми, включително и български такива, които никъде другаде не може да гледате са изживяване, което си заслужава и мисля, че надхвърля единия хонорар. Бира ние ще почерпим.
Разбира се, че в момента сме на начален етап. Развивайки събитието и разширявайки го към други градове, съответно и заплащането ще нараства, но мисля, че проблемът тук не е в цифрата, а в мисълта на хората, концентрирана единствено върху парите и нищо друго, което мислех, че е започнало да се променя.
Не става дума за професионална фотосесия, а за 20-30 снимки, с които визуално да се разкаже събитието. Не се косете, приятели имаме. Все някой ще вземе апарата и ще щракне няколко снимки. Благодаря все пак за отговорите ви :)
Поздрав: http://kinematograf.bg/time-film
|
|