Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 browser
Автор: slav4cho   
Дата:   20-03-13 22:35

Ползвам от много време Google Chrome,но нещо взе да ми бави и много да товари.Изтеглих Мозила,за изненада това товарене,го нямаше.Някой може ли да обясни защо Хрома се скапа?По принцип винаги съм го имал за много стабилен.Като и на двете програми ползвам,последните версии.

Отговори на това съобщение
 Re: browser
Автор: terminator   
Дата:   26-03-13 17:34

Че ползвай си Мозилата. Тоя Хром откак инсталацията му надхвърли 300МБ и се ъпдейтва по 3434535 пъти всеки ден го зарязах. А и Гугъл напоследък много взеха да дразнят с техния Гугъл ъпдейтър сървис и на всяко отваряне на началната им страница да ми навират непрестанно най-стабилния, най-бързия, най-сигурния ... Хром.
Не, благодаря.

Автор: sherbit   
Дата:   26-03-13 17:38

Мозила + addblock [cool]

Автор: alsash   
Дата:   26-03-13 17:38

...абе и нета напоследък куца....някои го отдават на слънчевите оригвания....та така...

Автор: asahi   
Дата:   26-03-13 21:35

Ако конфигурираш правилно Хрома няма да те бави.

Автор: pefoto01   
Дата:   26-03-13 21:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pachok   
Дата:   26-03-13 22:42

Имам навика по 3-4 прозореца да отварям, всеки с по 50-тина таба, демек към 200 страници наведнъж, та всеки браузър мога да срина, но определено Мозилата е най-издържлива.

Автор: realnoncho   
Дата:   26-03-13 23:55

Хрома имаше неприятния навик да си прави огромен кеш, аз затова спрях да го използвам. Виж дали не е станало такова и при теб и може да се оправи ако поочистиш.

Автор: slav4cho   
Дата:   27-03-13 01:36

Какво значи правилно конфигуриран?Повече от 3-4 таба рядко отварям,но понякога просто се бъгва и бави.Дава ми някаква грешка,когато отварям Замунда.А понякога не ми отваря и линкове.

Автор: insofia.net   
Дата:   27-03-13 01:59

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: io_bs   
Дата:   27-03-13 02:40

Аз пък от години съм ползвал все firefox и сега напоследък почна да ми прави мизерии с бисквитките и java app-овете... Та когато не ми зарежда правилно някоя страница, пускам хрома и се кефя [smilie5]

Автор: mamata   
Дата:   27-03-13 08:04

SRWare Iron е доста поорязан хром и няма много приложения за него, макар голяма част от хромските да тръгват.
Но е приятно лек и вече повече от година не се е налагала каквато и да е интервенция, свързана с него.

Автор: klez   
Дата:   27-03-13 08:44

Пробвай да махнеш отметката на Proxy-то (Automatic... нещо си)

Автор: krach   
Дата:   27-03-13 08:51

Има два типа потребители на хром: Такива които вече са го сменили и такива на които им предстои да го сменят.
Под линукс нямам идея как се държи но под windows хрома не стаавааа

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »