Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Tamron 70-200/2.8Di Macro за Canon- въпрос
Автор: kvakioh   
Дата:   19-03-13 18:37

Колко бавен е всъщност Тамронът, сравнен със Сигма варианта, и Каноните 70-200/4 с и без IS. Знам, че е хубав оптически, приятен за снимане, неголям и така. Тъй като често ползвам Сигма 70-200/2.8 първия вариант ме интересува сега Тамронът. Без стабилизация версията.
За Канон става въпрос, на кроп и фф СЪОТВЕТНО. Острота, възможности и т.н.
Моля, само ползващите го на Канон да кажат. За Никон имам кой да питам, дори да пробвам.

Отговори на това съобщение
 Re: Tamron 70-200/2.8Di Macro за Canon- въпрос
Дата:   20-03-13 17:04

Някой поне да го има и да пусне няколко кадъра на 70 и 200мм????

Автор: nemchev   
Дата:   20-03-13 17:15

Не искаш за Никон, иначе веднага. Ма то на Канон не вярвам да е по-различно. А колкото до бавен си е бавен. Доста бавен в сравнение с еквивалентите му от други марки.

Автор: Orcrist   
Дата:   20-03-13 17:59

За мен лично прави доста красиви картинки (най-горните два-три реда в профила ми трябва да са все с него, иначе автофокусът му е бавничък, не е като на Ю-Ес-Ем-ите на Канон. Може би защото предимно на слаба светлина го ползвам ми се струва така, навън не е зле.

Проблемът е друг - колко е издръжлив. Аз взех моя втора ръка, но след година снимане и вече има някакви проблеми във връзката с камерата и предстои да го нося на лекар... да видим какво ще ми кажат. Пък и сякаш малко се е раздрънкал покрай пръстена за вариото, нося го в чанта до тялото и няма как да не се е позалюляла 100-тина пъти. Може би заради влагата ми се е повредил иначе, но не съм сигурен. Като получа повече информация, ще гледам да пиша.

Дата:   21-03-13 17:54

Да, това също ме притеснява. Механично как е.
Значи...махам си Сигмата 70-200 и започвам да търся някъде 80-200/2.8, Канонски, много ми харесва, но е изключително рядък.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »