Автор: mileandhalf
Дата: 14-03-13 17:32
Здравейте .
Скоро ще ходя на 2 международни проекта и ще обикаляме по различни фестивали с една ' ученическа компания ' .
Винаги има хора пред които споменавам ,че снимам и т.н и те искат да им покажа какво съм правил .
Този път реших да наема техника под наем за 2 дни за да може да получа възможно най-доброто качество , както и един статив .
Бях много вдъхновен ,че ще снимам с читава техника и ще стане както искам филмчето ,но като започнах да чета за Фотопавилиона от където гледах офертите , видях ,че преди около година някакво момче наело техника и духнало :( .
И сега виждам ,че искат разни одобрения преди това ,а ако не стане - депозит . Аз не мога да намеря толкова пари за депозита ,но пък цените за самият наем ме устройват идеално .
Аз съм на 17 и ми е ясно ,че няма да ми дадат техника за 5 бона ей така си , предполагам ,че ще отида с другите ,които ще снимам ,те са опитни и 'възрастни' .
Искам да ви питам обаче , дали се надъхвам напразно ? Павилиона дава ли всъщност техника под наем или както прочетох някъде - само на определени хора ,които си се знаят ?
Изисква ли се нещо за да те одобрят ? Мога ли да изпратя друг да вземе техниката вместо мен ,защото не живея в София ? И дават ли техника извън София ?
Това са въпросите ,които ме притесняват .
Искам да взема 24-105mm и 70 - 200mm 2.8 IS .
|
|