Автор: AndreyIst
Дата: 21-02-13 18:48
Здравейте съфорумци, пиша ви с чуството за срам, но това не променя нещата.
Въпросът е следния. Организираме съвместно с EFIS /Европейската асоциация на Имунологичните общества/ младежки курс по имунология за източна Европа. Това значи, че през септември в София ще пристигнат 65 млади учени от източна Европа, в това число и 10 българи. Както казах, организаторът е Европейската централа по имунология, а моя милост е местният такъв. Лекторите ще бъдат 10, като това са световни имена в имунологията, а моя милост е най-недостойният от тях.
Вчера хората огледаха и одобриха нащият избор за провеждане на курса - хотел, транспорт, ресторант и прочее, а днес вече подготвят уеб-страницата. Помолиха ме да изпратя хубава снимка за тази страница и тогава дойде моят ужас. Оказа се, че имам снимки от 36 държави на 4 континента, но нямам хубава снимка от родния си град, в който като капак на всичко и живея.
И сега на въпроса - никога не бих свалил /откраднал/ снимка от нета, затова имам и следната молба. Ще бъде ли съгласен някой от Вас да ми предостави хубава снимка на столицата, която да бъде сложена на сайта за организацията на курса. Този курс е със 100% доброволно участие, така че никой от участниците в него няма да получи и стотинка за това, което прави. Европейската централа ще плати разходите на всички младежи, които ще дойдат в столицата.
Благодаря предварително, надявам се да се отзовете.
|
|