Автор: HSGeorgiev
Дата: 10-02-13 18:16
stoychev,
те не казват това, съгласи се.
Не зная каква е истината за случая, но е ясно, че хората по горе съвсем не пишат това, в което ги обвиняваш.
Те по-скоро поставят под съмнение факта, че продавачът е, както ти направо пишшеш, "излъгал" автора на темата тук.
m_s_s пише, "че чантата е леко изпокъсана, и беше счупен 1-ния държач" - това са всички обвинения към продавача - чантата е изпокъсана и един от държачите и е счупен. Или поне m_s_s е писал точно това и само това.
А това, което iasen2 пише е точно "...на снимките се вижда че чантата е изпокъсана , а и за 300лв какво искаш повече...".
Тоест, той просто посочва, че продавача не е укрил факта, че чантата е изпокъсана, а просто е съобразил цената на комплекта с този факт. А очаква се, купувачът е видял, че чантата е изпокъсана и е приел това заради ниската цена. Защото наистина едно функциониращо 300D + 18-55 + тази чанта предполага да речем: поне 50 лв. за обектива все пак; поне 220 лв. за тялото все пак и тогава хич да не е се получават 30 лв. за въпросната злощастна чанта и две допълнителни батерии. На мен лично цената ми се струва нормална.
Но разбира се, аз може и да не греша, може и нещата да не са такива, както аз ги разбирам. Намесвам се между шамарите за друго - не е хубаво в такива случаи да се налива масло в огъня. Защото по-скоро изглежда, че в случая не се касае за лъжа и мошеничество, а по-скоро за недоразумение между двете страни. И те при добро желание могат да се разберат. Да се налива масло в огъня така отстрани никак не е добре, съвсем приятелски го казвам Разбира се, в никакъв случай не те обвинявам и теб в нещо, да не се засегнеш По-скоро се опитвам да предложа добронамерен диалог
|
|