Автор: mcnicko
Дата: 12-02-13 00:41
Ама верно половината форум или са мошенници или не са в час с галвата... То вярно, човек си прави проучването, но гаранция няма. Не всичко може да се провери. Всичката ми техника е втора ръка и е купувана през интернет от тук или другаде. Проверявам старателно, но понякога се пропускат неща. Ентусиазма надделява когато човек си види новата техника за която примерно е мечтал няколко месеца. Също така съм приемал стоки със скрити забележки които съм установил още при огледа. Понякога хората в мерака си да продадат нещо си спестяват незначителни неща, които не са нещо сериозно.
Първия апарат когато го взезх, колкото и да бях чел и да се имам за технически грамотен, нямаше как да проверя абсолютно всичко. Нямах и приятел, запознат с тези неща, който да дойде и да помогне с огледа. Всичко на съвети от интернет и статии и колкото сам мога да преценя. Предполагам колегата е като мен. В такива случаи, човек разчита на коректност на продавача - аз имах късмет, но колегата е нямал.
juslen, не знам от къде на къде тия мнения, но за бога изобщо не вярвам да ти дойде на ум да си носиш лаптоп в на куриера офиса или да провериш на 100% всичко... Да ти пратя грамофон от 63-та година да видим как ще го тестваш? Глупости говориш...
П.С. За georgivelev - Колега, не искам да ти разбивам представите, но Пежото ти(206 седан) изобщо не е дошло от Франция, а от братски Иран... Нищо лично, само да те информирам... Бялото под боята обикновено е грунд, ама нека не влизаме в подробности - важното е, че продавача е бил коректен и е уважил желанието ти да подмени това което искаш :)
|
|