Автор: danov_b
Дата: 31-01-13 14:44
И какво to6e ,да се върнем години назад.Каквото били било.Времената са други,всичко се променя.И защо да не си осигуря удобство и комфорт при работата ,при положение,че мога да си ги позволя.Търся най-подходящото за мен и затова задавам конкретни въпроси.Аз съм динамична натура и бавните технологии ме дразнят.Независимо какви са те.Не че не съм снимал със Смена 8,ама както казах времената се менят,аз също.Не може да си усетил добрините на едно бързо и удобно тяло и да се върнеш крачка назад,заради повече мегапиксели.Тествах д600 във синтезиса и ми се стори приемливо.Казвам приемливо ,защото не е тествано в реални условия на работа.Затова съм задал конкретни въпроси -за автофокус,за удобства на работа и така нататък.Тестовете на високо исо и другите неща съм си ги видял в нета и съм решил за себе си.Никой не е отговорил конкретно и точно.Въпроса се разводнява в типичния форумен стил.Благодаря на Бони за коментара и съм съгласен с него.Да,тялото сигурно става.Както казва Чуков има ли нещо дето не става.Ама не е комфортно да снимаш ритуала със 800 милиметра обектив.Значи не всичко става.Давам горния пример,защото ако ме подразни Д600 като скорост и удобство ще трябва да го продам веднага а това ще ме върне доста назад.Затова попитах хора,които са го ПОЛЗВАЛИ,да ми кажат има ли такива проблеми.
|
|