Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Никон д90 проблем
Автор: eleni07   
Дата:   04-01-13 11:48

Никон Д90 проблема е следния.Работих с Радиосинхронизатор PE-16 комплект почти цяла година и нямаше проблем но преди месец започна да не синхронизира , светва но на файла не синхронизира. Светва на 2ро то перде. Как разбрах, сложих на 1 сек и като отвори не светка а когато затваря тогава светка /синхронизира/

Отговори на това съобщение
 Re: Никон д90 проблем
Автор: qavkata   
Дата:   04-01-13 12:05

мисля, че това не е проблем в тялото. пробваий на различни скорости(да не би да ти е висока скоростта, спрямо подържаната от радио-то) ако не е от това смени батериите на ресийвъра и приемника. успех

Дата:   04-01-13 12:16

Продължавам, като сложа външната светкавица няма проблем синхронизира. Имам друг синхронизатор ЦФ 04 който не е радиосинхронизатор при него нямам проблем работи. Радиосинхронизатора РЕ-16 ми го смениха за нов но пак така пали на 2ро перде. Някой имал ли е такъв проблем и къде мога да потърся сервиз?

Дата:   04-01-13 17:23

Смених батериите с нови и на приемника и предавателя но нищо. Незнам да питам в Зентекс.

Дата:   05-01-13 14:22

Никой ли не е имал такъв проблем?
Имаше един майстор Наско, някой има ли нещо телефоните му.

Автор: lakosta   
Дата:   05-01-13 15:35

Наско е на Дондуков 18 в момента не мога да намеря телефон,но предполагам ще каже "донеси да го видя". Успехи!

Дата:   07-01-13 14:32

Никой ли не е имал подобен проблем...

Автор: qavkata   
Дата:   07-01-13 18:43

ами брат ми имаше, 3 комплекта батерии смен(купени от фото в приморско) и все така не синхронизираше и тръгвайки за бургас да си копува ново тяло решихме да тестваме с мойте батерии от мойто радио и се оправи. купихме пак батерии но от кауфланд и решихме мистерията. явно по морето залижават с години и сдават багажа макар и запечатани. аз си мисля че е от батериите. от къде взе радиото, ако можеш занеси го да го тестват от където си го взел, защото имах и случай с дефектирало кондензаторче(или нещо подобно) в предавателя и от динафос бяха изключително любезни да ми го заменят с ново.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »