Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Има 3Д и е IPS....интересно ми е какво мислите за подобно нещо?
Имам 3д снимки и няма как да си ги гледам. От друга страна си цъкам снимките в къщи и ми се иска монитора да е с прилични цветове. Тоя герой е 27" ама имаше и 24" или 25" подобен.
Мнения, опит съвети? Заслужава ли си?
Значм че 3д-то е през ред ама на 27" не ми пречеше. На 50" телевизори се вижда и леко дразни.
3d то не е да го гледаш на гербови марки.
По добре вземи едни лилаво зелени очила и си ги гледай на сегашния монитор.
От друга страна имам 24" варинат:) Временно е ТВ на децата и евентуално после за монитор. Като ТВ е супер. Като монитор липсата на DVI е голям "-". Някакъв бонус е че можеш в PIP режим да си пуснеш примерно горе дясно ТВ а на монитора да си работиш.
ммм то трябва да има хубави цветове. А май тоя е малко компромис от към цветове.
3д-то дори на LG не може да се сравни с синьо, червени очила. Все пак много по-добре се вижда и има реален цвят.
Защо от 60-70 санта 27" да е гербова марка...то покрива почти същото като кино екран. Аз няма да го гледам от другия край на хола, а от стола пред бюрото - сега това са 60 сантиметра.
Ама май резолюцията 1920х1080 е ниска за тоя размер монитор. За ТВ май е ок.
Не е ниска резолюцията, за тоя размер може би под 40см ще видиш пиксела:)
Има разни калкулатори за ХД и Дистанс из нета.
За повечето цветове не се усетих, така че взимай една флашка и в най-близкия магазин да видиш дали ще те задоволи 3Д-то.
Както каза всичко друго си е ок, изключая липсата на ДВИ.
Това звучи зле за цветовете....я дайте някое сайтче с тестове ако има или от къде взимате %-тите.
Знаете ли за други пасивни 3д монитори, които може би имат добри цветове? 23-24" е подходящия размер. 3д-то ми се иска да го имам, не дуржа да е пасивно ама правя си 3д снимки и няма де да ги гледам....