Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Някой може ли да услужи(под наем) с едно тяло Сони Алфа за тази вечер, 20.12?Претенции нямам тъй като е зор работата, ама ако някой извади от 6та серия на горе ще съм най-доволен :-)
Има ли добри хора-алфаджии тук?
Ако има звъннете да ме зарадвате, моля - 0988 800 496.
Гарантирам за съхранението и експлоатацията на техниката само с името си, което е познато за някои тук от 7 години :-)
Темата може и да не се затваря за да онагледява скоростта, с която Фото Форум сбъдва желания(мечти)
Преди 7 години животът ми се промени след като си направих регистрация тук и два месеца по-късно си купих първият дигитален фотоапарат.Запознах се с прекрасни хора благодарение на вълшебството наречено фотография!
Благо_даря на целия екип на този фотографски оазис, част от който сте и всички вие - приятели на фотографията и спама
Става ми тъжно че и аз се регистрирах преди седем години, малко преди това си бях купил първия цифров апарат, а доста след това си купих и първия лентов, в резултат на всичко това не че нямам дори съучастие в изложба, оказа се че от както снимам няма снимки в домашните албумчета.