Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Честно казано,за 5D-то имам 4 батерии:2 оригинални и 2 измислени,и ако не видя коя слагам в апарата не мога да направя разлика,ползвам ги от година някъде и си издържат еднакъв брой кадри,еднакво се държат на студ,общо взето нямат разлики.А и евтини чисто нови оригинални батерии има в Ebay,аз бих си купил от там за 2 пъти по-ниска цена от тази на Павилиона.
Батерията Hahnel HL-511 която съм посочил я препоръчвам от собствен опит.Ползвам я от половин с точно с 40D и съм много доволен.Има и гаранция, което не е за пренебрегване
Със същият обектив оригналната изкарва 1200 кадъра минимум...
Нещо си в грешка голяма... те по спецификации го дават при идеални условия и не със стабилизация макс 1100 снимки, което дори е невъзможно да се постигне, а ти за минимум 1200 говориш със стабилизация;) Няма как да стане.
Off Topic: Разбирам, че има хора емигранти, чужденци, дето Българския език им е малко чужд, но един spell checker веднага ще ви предложи да замени "иСкарва" с "иЗкарва" и ще звучи много по-добре
Ботовете не спят. Те сканират за грешки! Това е тяхното призвание в живота. Ако не намерят грешка не им е бил пълноценен деня.
Други пък обичат да правят забележки и да учат хората. Трети пък обичат да се заяждат и да злобеят. А най-лошото е когато тези всичките неща се комбинират в едно. Тогава нямат спиране дори и по празниците.