Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за аксесоари
Автор: dimsan1990   
Дата:   15-12-12 12:56

Хора следващата година заделям 250/300 долара за техника ще пазарувам евентуално от амазонс.ком в момента имам Никон Д3100 никкор 18-55 аф-вр и сигма 75-300 макро. Планирам един трипод малко филтри като НД с стоп 8 примерно и някаква светкавица като за не професиуналисти но и да не е най-голямата утайка [smilie18]
Някой да посъветва за нещо по конкретно?
(рекох да направя малка инвестиция защото мисля че ми върви [shtrak] )

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за аксесоари
Автор: GOSPODIN   
Дата:   15-12-12 17:16

Добре си се ориентирал - статив и светка са задължителни, а НД е много добре. Вземи си и поларизатор - ще ти хареса![shtrak]

Автор: dimsan1990   
Дата:   15-12-12 17:35

имам поларизатор за 18-55 от тия дето се навиват на обектива но нямам за сигмата... чудя се да не взема ли с холдер за обектив направо пларизер и НД

Автор: GOSPODIN   
Дата:   15-12-12 21:39

Може, но тогава няма да ползваш сенник, а и полата ще бъде пластмасов и като го връткаш ще е по-трудно заедно с НД градиент, ако ползваш.
Аз лично имам пола за почти всички обективи на резба, а отделно Кокин НД градиент. НД са ми също на резба. Както ти харесва и както ти стигнат паричките, но не си и помисляй за филтри от сорта на "Грийн" дето ги продават в Dealextreme, за $8.[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »