Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Снимка на намерения в Созопол вампирския скелет, направена от фотографа Николай Дойчинов, влезе в Топ 10 на годишната класация на National Geographic за най-популярните новинарски снимки за 2012 г. Вижте тук
но на мен лично нещо не ми е убедително в цялата история... няма как да се знае как се озовало това Джелезо в трупа и дали не е много след смъртта, а ако гледате историята с тухлата на другия скелет - не намират никакви наранявания... всичко са теории... теории...кой знае
Това дали скелетът наистина е бил на вампир или не, е въпрос за историците. В случая важното е, че българска снимка е попаднала в класация на National Geographic - нещо наистина престижно. Разбира се, това говори, че стратегията на Божидар Димитров да популяризира родния си Созопол по света работи. Така повече чужди туристи ще посетят страната ни, в което няма нищо лошо.
Докъде падна National Geographic - да вярва на глупостите на Божидар Димитров. Имам усещането, че от няколко години постоянно им пада нивото на материалите, които публикуват.
GhostBuster, ако си мислиш, че в други държави не си правят подобен PR, жестоко се лъжеш. Дори мисля, че в България много закъсняхме. Някои страни имат разработена подобна стратегия за години напред. А това, че National Geographic са оценили "вампирската" снимка, не значи, че вярват на Божидар Димитров (даже се съмнявам дали въобще са чували за него). Просто тя е от тези фотографии, които са предизвикали най-голям интерес сред новинарските агенции по света през 2012 г.
Айде пак Божидар Димитров ви виновен - той човека го каза - намерили скелет с железен клин в гърдите и с изпилени зъби, има си научно обяснение кога и защо се е правило това, и от тук нататък медиите разбира се се развихриха по темата, вкл. и НГ, да не са нещо по различно, е малко по корекно от научна гледна точна са подходили