Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Апарата е Nikon d90 ,светкавицата е Yongnuo YN468-II.При фокусиране не светва червената крушка и е почти невъзможно да фокусирам при слаба светлина.Проблема не знам откога е,тъй като светкавицата я ползвам рядко,но е почти нова.Снимам си уж на AF-S /AF-A ,единични снимки "S" ,лампата я няма никаква.Не знам какво да си мисля?
На централната точка съм си,и пак не иска.За АФ асистент съм сигурен че я има..преди я пробвах на никон д50 и светваше винаги.Откакто минах на д90 не бях я качвал много и не ми е правело впечатление.
има ТТЛ,да,доколкото мога да преценя сработва.висчки контактори изглеждат изрядни,но знае ли човек.Съмнявам се и да е заминал лазера толкова бързо.Може би е нещо до настройки,но нямам друг апарат под ръка да пробвам
Набих ресет на настройките на апарата,ако имаше ресет на светкавицата и там щях ...резултат - нулев .Замислям се за ъпдейт на софтуера
А по сайтовете пишат ,че уж в този модел си е лазер,доколко е така не знам,но не прилича на диод.
имам Yongnuo YN468 и активирам/деактивирам "помощника" с комбинация "mode" + "-" (mode и минуса за регулиране на мощност), така активирам АФ. Функцията е ръчна за да не плашиш добитъка от червената светлина хахах.
mangar ,пробвах(задържам mode и през това време цъкам -,както и двете заедно едновременно) и не реагира,и на дисплея също не се реагира по никакъв начин.
С вградената светавица лампата си светва нормално.