Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Тази седмица каним феновете на Canon на едно събитие, създадено специално за вас.
Два дългоочаквани фотоапарата ще бъдат представени само при нас и ще бъдат на разположение на всеки, който иска да пробва в действие най-новото на любимата марка - Canon EOS 6D и Canon EOS-M. Темелко Темелков ще разкаже за своя опит с тях и ще ги подложи на практически тест.
Ще продължим с демонстрация на пълен работен процес с Canon -от заснемането до крайния резултат с Георги Неделчев. А за десерт сме ви приготвили една филмова прожекция, заснета, разбира се, с Canon.
Ето какво сме ви подготвили от 14:00 до 18:00:
14:00 часа - Представяне и демонстрация на Canon EOS 6D и Canon EOS-M с Темелко Темелков
15:30 часа - Oтворена дискусия и тест на техника Canon EOS 6D и Canon EOS-M
16:30 часа - Oт заснемането до крайния резултат с Георги Неделчев
демонстрация на пълен работен процес – заснемане, обработка с Canon Digital Photo Professional, отпечатване на резултатит с Pixma Pro 10
18:30 часа - Прожекция на документалната поредица „Някой като теб“, заснета с фотоапарати и видеокамери Canon.
И аз, като hotsnail, още повече, че вече се докоснахме преди месец с 1дх на ФФФ в Кайлъка.
Относно филмовите прожекции с Канон , не сте казали да се подготвим.
За поредицата "Някой като теб" съм с доста смесени чувства. Във визията се губи идеята , че е заснет с фотоапарат - широки обективи със затворена бленда, тресяща камера, но за сметка на това почти никакво движение - фарт, кран или слайдер. Монтажа е перфектен и спасява донякъде скучната визия.
> П.П. Списъка с демо-техника на SONY
> все пак беше доста добър ... явно
> повече искат да продават хората ?
Да - това ми е трайното впечатление от Canon - България!
Определено искат да продават по-малко и да си губят клиентите или просто по балкански за тях е най-важно да се докопат до добре-платеното място, а пък ако потъне кораба ще се преместят на следващия, без значение дали са могли да помогнат с нещо или не...
Шегата настрана, но мъничето си го бива отвсякъде!
В суматохата само не можах да сложа "палачинката", но има време.
Ако някой си мисли за смислен ъпгрейд на старото 5D, то 6D-то е точната камера! Тъкмо са минали "необходимите" години от 2005.
Стилияне, баш мъничето е много зле, като ергономия и екстри. Доста е орязано, няма си визьорче, не мож без адаптер да ползваш обективи за ДСЛР, а и изработката нещо доста пластмасова на пипане. Надявам се да се усетят и да не пускат тепърва тези препродакшъни, а да направят нещо наистина сериозно в тоя клас.
Здравец, на това му се вика "разузнаване с бой", според военната терминология.
Никоя фирма не иска да изпуска сапуна в турската баня...там OLYMPUS имат "твърди" позиции!
Генчо що така си настроен с/у 6д. За някой приложения вероятно ще се окаже по-добър от 5д2.
Предполагам автофокуса ще е по-добър,серията е малко по-добра.Ще шуми по-малко в предвид ,че по малките данни които имаме шуми по-малко от 5д3 и малко повече от 1дх.
Отделно е малко и леко тяло.
Супер е за любителски ФФ ,а става и за работа комплектован с добра оптика. А ако ползваш твърди обективи ще имаш един доста лек и малк ДСЛР ФФ.
Много ми хареса презентацията. Само поправете ме, ако греша Темелко Темелков каза,че EOS M, превъзхожда Canon 5dII? Семплите на ISO 6400 на М бяха добри. Като видях в нета се оказа,че EOS M е доста надценен от водещия - близо е по-скоро до 650D. Той добре обясни и недостатъка, който вижда в апарата,но ми се стори странно да го сравнява над ФФ (5ДII) .