Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Малко помощ - търся някое фолио върху което да си напечатам дизайн и да си го залепя на капака на лаптопа.
Трябва ми да е самозалепващо се и да не оставя следи след като реша да го премахна.
Също да е достатъчно здраво - да не е като го прибирам в раницата да се надере нещо.
Ще съм благодарен за съвети за тип фолио от къде мога да намеря.
Търси с чичко Гугъл излизат много варианти на такова фолио което търся но не разбирам нищо от това и не знам кое би ми свършило работа за това се обръщам тук за малко помощ.
Първо трябва да уточниш ти и с какво ще го печаташ или някой друг ще го печата. Ако е някой друг - той си знае. Отлепянето най-често е трудно, но ако е професионално направено не остава следи.
Няма да го печатам аз. Ще го дам някъде да ми го напечатат.
Но за момента търся върху какво - гледах на някой от фолиата си пише, че са за дигитален печат пригодени.
Може да се напечата върху втори капак като твоя. Предполагам се продава от някой лаптоп на части за около 10лв. Това ми хрумва на мен. Като дойде времето, си връщаш оригиналния без драскотинка и петънце.
Трябва ти 3М фолио за автомобили. Гланц или мат
взимаш го от: тук
Това е фолиото, може и всяко автомобилно фолио, но 3M е най-доброто, задължително ламинат, щом искаш да не се драска. Автомобилните им фолиа са няколко чешита, но което и да вземеш за целта е все тая.
ще си похарчиш парите напразно...
първо избери къде ще го печаташ, питай !!! дали ще печатат на парченце донесено от теб с невидими отпечатъци от пръсти !!!
там със сигурност ще имат поне 4 вида фолио и ламинати
автомобилното ... бая ще се озориш като го отлепяш
Ако ще е 3М - 3М Scotchcal 70... и задължително ламинат отгоре. Но с отлепянето не знам как ще стане.. с това фолио брандират водни джетове и самолети.