Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Много увлекателно написано, както обикновено.
Изключително позитивно ревю, написано с настроение, същевременно са засегнати и доста практически въпроси.
По принцип очаквах огромни критики относно скоростта на АФ в сравнение с другите безогледалки - има ли разлика в скоростта с китовия и с твърдия?
Благодаря за положения труд и с нетърпение чакам следващи материали!
има разлика при по-тъмна обстановка защото твърдият е по-светлосилен
така или иначе разлики се усещат само когато се снима от много близо, над 3 метра практически те са на безкрайност така че....
а иначе както съм казал наистина фокуса е по-бавен от други безогледални, но пък няма грешки
за съжаление не съобразих да пробвам с висок клас обектив за СЛР за да видя ултрасоника как е
На ФФФ 2012 имах възможност да тествам с преходник и Л обективи - пак бавен, но много точен фокус.
Длъжен съм да уточня, че тестваната бройка на апарата беше preproduction.
Приятен е за фенчета и започващи да снимат. След това ще се преориентират към големите черни апарати.
Бях на представяне и пълен анализ на апарата, заедно с адаптора и т.н. Единствено мога да отбележа незадоволителното качество при принтене (нещо между А3 и А2 беше, на голям Канон фотопринтер).
Адаптора няма оптичен елемент, лек е и удобен.
Още 1-2 обектива им трябват поне- 1 дълъг със някаква стабилизация и макро.
чуков с малкия апарат мога да се промъкна някое събитийце или да снимам нашите родни църкви дето са като щаб квартири на сиайей без да ми обърне някой внимание... а со големия как съм го извадил така са ми преподали: ай билиф ай кен флай
Аз бих си взел такъв след 1-2 поколения - да пооправят автофокуса, да поизпипат други неща, да пуснат обективи, да излезе преходник за EOS 10-20$.
22/2 e доста добре за нормален обектив, само едно 100/2 с преходник за теле и всичко е на 6