Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Най-добре разопакована в ръчния, пробвано много пъти без никакъв проблем!!!, кутиите ако държиш, ги разглабят и ти ги пускат с книжките и всичко друго по пощата бавна поръчка излиза около 10 долара ...
Истината е, че от американска страна хората не правят никакви проблеми - аз бях пуснал подобна тема пролетта, бях в САЩ и се върнах, купих си доста неща и в САЩ проблеми според мен няма защо да ти направят, остава единствено тук в БГ. Тук обаче той като кацне, реално минава през междинно летище, така че и тук нещата все още са хлабави. Единствено наистина нека ги носи в ръчния багаж нещата, просто по-хитро е, а опаковките спокойно може и в големия.
В куфара е рисковано първо че нещо може да изчезне , второ куфарите често падат от височина около метър.
Бившата ми вика лаптопа спря да ми работи , аз е питам как така , след полета спря да роботи , аз се чудих чудих и е пиам къде беше лаптопа тя ми обяснява в куфара доло
Pmartinov ще чака да се увеличават цените след нова година
Точно след нова година си е яко за пазаруване, щото е най- евтино- кой купил за коледа, на кой му подарили, омръзнало му, айде обратно в магазина и тая стока после стига до 80% намаление от реалната цена. А и на залежалата некупена стока по коледа и нова година и на нея и блъскат много тънки цени.Колко съм си пазарувал така мартинооов, бедна ти е фантазийката, ама ти отде да знаеш, пак си се цепиш като суха франзела от 50 ст., без да си наясно
Сайбер с китак вземи един NEX-F3. Хем по-евтино хем и китака сигурно е с по-добра оптика.
Пък и д700 ...е много готин. Де да знам и Фуджи и Сони тепърва има да пускат читави портретни обективи. 56/1.4 звучи доста добре ама 90/1.8 би било по-добре. Ама 35/1.4 или нещо такова...скучно. Имат и широки Фуджи...