Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Мен май само тоя кадър от кръчмата ме кефи и отчасти кадъра с бамбука.
Не знам защо повечето кадри изглеждат като нескопосани ХДР-и и дали за това е виновен само фотографа...
Миналогодишния календар, колкото и да го одумваха че бил на шарена сянка, че не бил цветен и т.н., е мноого високо над този, поне в моите очи.
Изобщо, идеята да дадеш подобно нещо да го снима журналист, вместо рекламен или фешън фотограф, не работи.
Иначе, кадъра на МакКъри с афганистанското девойче е хубав, ама какво от това
Може девойките и да са с облечени,но еротиката лъха от всеки кадър.Не се натрапва,но си личи майсторството на фотографа. На мен лично ми харесват фотографийте. Може да спорим за кадрирането на някои снимки, но все пак авторът има последната дума...
Нищо не е случайно
a redistribution of production among Rapidly Developing Economies (RDE), Latin America and mature markets, where each of the three areas will account for 1/3 of the Group’s profits by 2015,......
я да видим кои са тези RDE-та напоследък
The seven largest emerging and developing economies by either nominal GDP or GDP (PPP) are China, Brazil, Russia, India, Mexico, Indonesia, and Turkey.
май не върви в 2/3 от горепосочените страни да има по-силно еротично присъствие...
значи календара е ОК
от фотографска гледна точка: ми снимки. интересни. бързо прелистващи се на първо четене, като се позагледаш, забравяш че гледаш на пирели календара... екстра си е според мен.