Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 чистене на апарата
Автор: dimsan1990   
Дата:   29-11-12 01:09

хора от къде да си купя кит за чистене на тяло? щото не намерих никъде да се продава

Отговори на това съобщение
 Re: чистене на апарата
Автор: mcnicko   
Дата:   29-11-12 01:11

Кое по-точно на тялото ще чистиш?

Дата:   29-11-12 01:14

сензора на апарата

Дата:   29-11-12 01:21

До сега ползвам единствено и само това:

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=44&cat=102&product=1403&show=additional

И ми върши чудна работа, единствено на едното тяло не можа да се спряви с една мноо фина прашинка която явно е заседнала, но се вижда само на бленди по-затворени от f16, на които аз рядко снимам.

Иначе, ако имаш по-упорит прах погледни пак в Павилиона или в Синтезиса. И двата магазина предлагат добри решения за по-сериозно чистене. Поразрови сайтовете ще ги намериш. Лично не съм ползвал никакъв мокър метод до сега, но това ми беше препоръчано от не един човек за по-упорити петна:

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=44&cat=102&product=2343&show=additional

Дано съм бил полезен [beer]

Дата:   29-11-12 11:46

Копеле 20лв. за духалка заеби....
В УСА са 9 долара комплект цял кит... [smilie10]

Автор: vga   
Дата:   29-11-12 11:50

Ееее голяма прецаквация тука - иди си го вземи от САЩ [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Искаш ли да ти дам 5 лв, че да не се чувстваш прецакан, че си го купил оттук? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: PeterA   
Дата:   29-11-12 12:09

[cool] [cool] [cool]

Дата:   29-11-12 12:11

Като ти е скъпо вземи си Phottix за 15 лв голямата или 9 лв малката с бонус кърпичка, аз предпочитам изпитаните неща и това от което хората са доволни и обикновено това е добрия избор. [smilie25]

В случая - Rocket Air-a е изпитаното нещо с много добро качество което ще ползваш доста време ако не я забравиш на слънцето за дълго.

Реално на фона на техника за над 1000 лв която ще чисти човек с нея в повечето случаи - 20 лв са нищо. Ако пазара ни беше с размерите на този в САЩ щяхме и ние да ги купуваме по 9 долара. Ама не е...[smilie3]

П.С. Ганьо никога нема да умре!

Публикацията е редактирана (29-11-12 12:18)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »