Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ми нищо чудно да изкарат. Стари 35-ици се въртят втора рука на смешни цени и все по-трудно ще става продаването на нови без да се наложи сваляне на цената. А с един нов модел на цена 1900 евро може да се приберат паричките на техно-маниаците.
сегашният е малко старичък, някъде от края на 90те е дизайн-а (преди да има цифрови тела)
би било хубаво да му се добавят някои от нововъденията (покрития и ко), ако не се лъжа не е waterproof :( не че ще се къпе човек с него, но все пак
Мда, конструкцията му не е от най-солидните. Корпусът е пластмасов, бабунката с превключвателя на фокуса лесно се кърти. Но поне не е покрит със саморазпадаща се гума.
някой да е попадал на по-достоверно инфо, кога може да излезе?Чудя се да чакам или да взема сегашната първа версия или с какво да го заместя временно?
Някой ако има за продаване 35 1.4 съм насреща!
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4md-gta3mzkJ:www.canonwatch.com/rumor-new-35mm-f1-4l-ii-soon-to-be-announced/+35+1.4+ii&cd=1&hl=bg&ct=clnk
Canon 35 1.4 II
Със сигурност ще има втора версия, но очевидно не е приоритет на Канон, особено след излизането на нов 35/2. Доста по-важно е да обновят 20/2.8, 50/1.2, 50/1.4, 50/1.8...
Явно не бързат с 35/1.4, защото той и сега е по-добър от Никонския. А единственото лошо е, че ще излезе на цена $2000 и 2000 евро съответно. (Новия 35/2 е на цена $1400 в USA!) Аз даже мисля, че въпреки всичките патенти 35/1.4, да излезе всъщност някое чудовище 35/1.2L, което тотално да открои Канон като лидер.