Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Фотографски срещи
Автор: Photovacation   
Дата:   26-11-12 13:02

Как мислите, има ли нужда по-често да се организират фотографски събирания?

Събирания с идеята да си поприказваме и да се почерпим, а от време на време и да споделяме някои новости... на живо?

Отговори на това съобщение
 Re: Фотографски срещи
Автор: BirdOfPray   
Дата:   26-11-12 13:10

ЧЕ то си има ПОСТОЯННО :P

Автор: Photovacation   
Дата:   26-11-12 13:14

Във Варна знам, че редовно се сбирате, но в София сякаш не се случва. А аз именно на варненския пример се кефя ;)

Автор: rorus   
Дата:   26-11-12 14:49

Аз бих казал, че има нужда НО:

Различните хора имат различни интереси. Срещи и разговори могат да се получат ако се намери сечение на горното. Практиката показва, че това (в България) е трудна работа. Май повечето такива събирания остават на фазата - "здрасти", "здрасти" и почерпване.

Другото, е че младите хора вече комуникират много онлайн и нямат належаща нужда от другото.

Правил съм опити да организирам такива срещи без голям успех. Качествени фото-дискусии вече трудно стават даже и във Фото-Форум. Бях стартирал една тема "Фотографски Разговори" тук във форума, но вече се отказах.

Та така...

Автор: kvakioh   
Дата:   26-11-12 16:26

Аз бих инициирал такива срещи с дискусии и малко тестове, но уви- заминах и вече ще е малко трудно. Пък имаше място, столчета, масички, пространство за снимане...
Нищо, като стане да се връщам, ще го организирам, пък който иска да идва.

Автор: georgivelev   
Дата:   26-11-12 18:06

Доскоро посещавах редовно една софийска сБирка, отказва ме липсата на същества от женски пол. Само кочове, все едни и същи теми се въртят - нямам пари, ти си ергенче с голяма заплата, аймаковете са боклуци, върви/не върви търговията в Стока, кой коя е*ал, тия беемвета какви боклуци са и пр. Добре поне, че за политика не се говори.

Автор: io_bs   
Дата:   26-11-12 18:09

Мда, би било интересно да се организират такива срещи (а по-добре ще е да са разходки) - ще е супер да можеш да тестваш някое различно обективче, да видиш чуждата гледна точка и т.н. [smilie3]

Автор: atrifonov   
Дата:   26-11-12 18:20

случват се не само във Варна- и в Пловдив и в София Фотобандата се събираме редовно[cool]

Автор: Canon   
Дата:   26-11-12 18:24

То и в Търново се посБираме, барем на две места.

Автор: n1x0n   
Дата:   26-11-12 18:43

Фотографски срещи може да има само между фотографи, на които им се говори за фотография. Другото са приятелски срещи.

Автор: max-1   
Дата:   26-11-12 18:50

към горното бих добавил ..... " Тих,напоителен мохабет! "

Автор: fireflash   
Дата:   26-11-12 18:52

В Търново и сряда и четвъртък [beer]

Автор: realnoncho   
Дата:   26-11-12 19:29

Хубаво е да има такива срещи, по-интересно е да има нови хора и теми на тях, също и предложения за фоторазходки [beer]

georgivelev - като си на една сбирка разправяш за друга че не ставала, като не си на никаква явно всички не стават за теб [smilie25]

Автор: exo99   
Дата:   26-11-12 19:44

Георги Велев, какво се оплакваш, че на срещите са само мъже?

Той стоев като се срещаше с една фотографка и взе, че прокопса - ожени се за нея!

Да са живи и здрави, но ти жена ли си търсиш?

Срещите са за фукане и напиване!

[beer]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   26-11-12 20:36

atrifonov, точно това е капсулирането. Събираме се едни фотобандити, но няма да ви кажем къде и кога, защото сме специални.[smilie8]
Някога в Централния студентски дом се събирахме всеки вторник и петък и сбирките бяха много творчески и приятелски.

Ако се организира подобна регулярна сбирка, ще е хубаво да е в центъра, за да е еднакво удобно на всички.

Автор: georgivelev   
Дата:   26-11-12 22:41

Абе тоя нончо все по дирите ми върви и ме коментира. Нещо проблеми ли има?

Автор: kollev3   
Дата:   27-11-12 01:54

Здравейте,предлагам среща всяка неделя от 14 часа в фотосинтезис[smile] [beer] [shtrak]

Автор: pepi34   
Дата:   27-11-12 02:56

Тия дето снимат сватбета ( разбираи даже и тия дето не си признават) няма да дойдат щото са на работа. Аз предлагам по начина който процедират колегите от Варна. Една вечер ( по избор ден от седмицата), предлагам петък, в някое евтинко и приятно кръчме с удобна локация. Удобно за мен значи метро + още 2 вида транспорт. Аз мога да осигуря такива, но в Люлин. И ще ни посрещнат добре и отстъпки ще има сигурно, но на тия от Лозенец, Дружба, Каспичан, Младост ще им се смръзне л***ното само като си помислят за тая дестинация.[beer] [shtrak]

Иначе сбирки много - Фотоваканция( до колкото знам организирана от собственика на никнеима подел въпроса), Фотофиеста, Фото форум фест ( събра 210 души и поне още толкова не можаха да идат поради липса на места), 2та форума в Дряново на тема "сватбени":
http://www.facebook.com/events/367416869942950/

филмче от купона Цък
и сигурно пропускам още много други.[beer] [beer] [shtrak] [shtrak]

Автор: pefoto01   
Дата:   27-11-12 03:10

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pefoto01   
Дата:   27-11-12 03:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pepi34   
Дата:   27-11-12 03:22

Е даде, аз нали предложих това, нещо комуникативно и близо до центъра. Да не е скъпо и снобарско. Но събота няма да стане Софиянци бегат по родните си места.

Автор: max-1   
Дата:   27-11-12 10:09

може и на ротационен принцип:
*понеделник в Младост
*вторник в Дружба
*сряда в Надежда
*четвъртък в Люлин
*петък в Красна поляна
....... и тн.
важното е купон да има [smilie5]

Автор: Argo   
Дата:   27-11-12 23:58

Събираме се и то редовно, Фотобандитите си имат и сайт и група в ФБ, там се решава къде, как и в колко, има си и за София и за Филибето и т.н.... а и си гостуваме разменно [beer] [smilie21]
който търси.. намира !

Автор: ipolit   
Дата:   28-11-12 09:45

Я кажете кои сте от Търново и де се сБирате. Може да доведа жената, че много сме я забатачили откъм социализация.

Автор: insofia.net   
Дата:   28-11-12 10:44

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »