Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Различните хора имат различни интереси. Срещи и разговори могат да се получат ако се намери сечение на горното. Практиката показва, че това (в България) е трудна работа. Май повечето такива събирания остават на фазата - "здрасти", "здрасти" и почерпване.
Другото, е че младите хора вече комуникират много онлайн и нямат належаща нужда от другото.
Правил съм опити да организирам такива срещи без голям успех. Качествени фото-дискусии вече трудно стават даже и във Фото-Форум. Бях стартирал една тема "Фотографски Разговори" тук във форума, но вече се отказах.
Аз бих инициирал такива срещи с дискусии и малко тестове, но уви- заминах и вече ще е малко трудно. Пък имаше място, столчета, масички, пространство за снимане...
Нищо, като стане да се връщам, ще го организирам, пък който иска да идва.
Доскоро посещавах редовно една софийска сБирка, отказва ме липсата на същества от женски пол. Само кочове, все едни и същи теми се въртят - нямам пари, ти си ергенче с голяма заплата, аймаковете са боклуци, върви/не върви търговията в Стока, кой коя е*ал, тия беемвета какви боклуци са и пр. Добре поне, че за политика не се говори.
Мда, би било интересно да се организират такива срещи (а по-добре ще е да са разходки) - ще е супер да можеш да тестваш някое различно обективче, да видиш чуждата гледна точка и т.н.
atrifonov, точно това е капсулирането. Събираме се едни фотобандити, но няма да ви кажем къде и кога, защото сме специални.
Някога в Централния студентски дом се събирахме всеки вторник и петък и сбирките бяха много творчески и приятелски.
Ако се организира подобна регулярна сбирка, ще е хубаво да е в центъра, за да е еднакво удобно на всички.
Тия дето снимат сватбета ( разбираи даже и тия дето не си признават) няма да дойдат щото са на работа. Аз предлагам по начина който процедират колегите от Варна. Една вечер ( по избор ден от седмицата), предлагам петък, в някое евтинко и приятно кръчме с удобна локация. Удобно за мен значи метро + още 2 вида транспорт. Аз мога да осигуря такива, но в Люлин. И ще ни посрещнат добре и отстъпки ще има сигурно, но на тия от Лозенец, Дружба, Каспичан, Младост ще им се смръзне л***ното само като си помислят за тая дестинация.
Иначе сбирки много - Фотоваканция( до колкото знам организирана от собственика на никнеима подел въпроса), Фотофиеста, Фото форум фест ( събра 210 души и поне още толкова не можаха да идат поради липса на места), 2та форума в Дряново на тема "сватбени": http://www.facebook.com/events/367416869942950/
Е даде, аз нали предложих това, нещо комуникативно и близо до центъра. Да не е скъпо и снобарско. Но събота няма да стане Софиянци бегат по родните си места.
може и на ротационен принцип:
*понеделник в Младост
*вторник в Дружба
*сряда в Надежда
*четвъртък в Люлин
*петък в Красна поляна
....... и тн.
важното е купон да има
Събираме се и то редовно, Фотобандитите си имат и сайт и група в ФБ, там се решава къде, как и в колко, има си и за София и за Филибето и т.н.... а и си гостуваме разменно
който търси.. намира !